2777
2789
عنوان

طلاخریدم امشب بیایین ببینید قشنگه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 190 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکه عزیزم چقدرم که قشنگه😍😍

ولی خب گفتن توگرونی خریدی چن نفر

ولی باز ازطرفی میگن تاعید قراره گرونتر شه نظرتو چیه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ولی خب گفتن توگرونی خریدی چن نفرولی باز ازطرفی میگن تاعید قراره گرونتر شه نظرتو چیه

من موافقم با خریدت عزیزم چون خدمم دوهفته پیش ستا النگو خریدم ۳۹ ملیون و ۴ درصد حساب کردم شدید راضیم از خدیدم وخرید شماهم راضیم عالی خریدی

من موافقم با خریدت عزیزم چون خدمم دوهفته پیش ستا النگو خریدم ۳۹ ملیون و ۴ درصد حساب کردم شدید راضیم ...

مبارکک باشه چطوری ۳ تاالنگو ۳۹ تومن   عکسشو داری؟

من این یدونه ۳۴ شد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره ۶ حساب کن حالا چقدر گرون داده اگه گرمی ۵ و۸۰۰ باشه ؟مغزم نمیکشه بخدا فردا دقیقو نگا میکنم ولی چ ...

حساب کردم اگه بدون اجرته که بازم گرونتر از قیمت اصلش حساب کرده هیچ ازسود خودشم کم نکرده 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
برات عکسش میفرستم عزیزم نوهم خریدم تمام بازار زیرو رو کردم

باریکلا مبارکت باشه چن گرمیه؟

اونشب طلا گرمی چن بود ک خریدی

مبارکک باشه چطوری ۳ تاالنگو ۳۹ تومن عکسشو داری؟من این یدونه ۳۴ شد

ب وزن طلا بستگی داره ب ظاهر طلا نیس

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
حساب کردم اگه بدون اجرته که بازم گرونتر از قیمت اصلش حساب کرده هیچ ازسود خودشم کم نکرده

نه اجرتم داره طلا نو بود  چرا باید اجرتشو حساب نکنه

همون وزنش منظورم بود میخاستم ببینم ازاین نازکاس یا 

چقدر گرونتر داده بهمون فکرو درگیر کردی ولی شوهرم خیلی تیزه تواین چیزا اونجا حساب کرد گفت درسته باز اونشبم ک گفتی بهش گفتم دوباره حساب کرد گفت ن خوب داده