همیشه همین بوده
من تو دوران پریودی فقط گریه میکنم
ولی تو دوره pms به بدترین شکل ممکن وحشی، خطرناک، پراز خشم میشم، بقران خودمم میترسم از خودم، من ذاتا درونگرا و خیلی آرومم، جوری که هر موقع عصبی بشم همه میفهمم تو این دوره هستم. چند شب پیش رفتم سوپری کنار خونمون که چندین ساله میشناسیمشون و کلا خیلی با خانوادم صمیمی هستن، صاحب مغازه نبود، شاگردش یه پسر سیزده ساله بود گفتم برام اینقدر شارژ بده کارتو دادن قیافشو کج کرد گفت بهم گفتن شارژ نده در صورتی که همیشه از همونجا من شارژ میگیرم مشتری خاصشون هستیم. بعد کلی ادا اومد و گفت شما که با بقیه فرقی ندارید من شارژ نمیدم، رفت تو گوشی، قیافشم همچنان ت.خمی کرده بود برام! یه علف بچه، حالا ممکنه بشدت عاشق بچه ها هستم و به مهربونیت معروفم، خلاصه گوشیشو محکم کشیدم و به نگاه بد کردم پسره خیلی ترسید، رفتم پوز رو گرفتم دستم شارژ رو کشیدم داد زدم سرش گفتم گوشیتو با خاک یکسان کنم یا بگو گوه خوردم چنان دادی میزدم😐 پسره گفت غلط کردم. بعدش گوشیشو دادم. و همچنان یقشو گرفته بودم داد میزدم سرش، بعد اومدم خونه، حالا که چند مدتها از اون دوره گذشته وارد دوره پریودی شدم فقط دارم گریه میکنم امروز رفتم براش کادو خریدم دادم بهش ازش معذرت خواهی کردم کلی هم خوشحال شد بخدا خیلی خیلی دوره وحشتناکیه😐😂