2777
2789
عنوان

طلاخریدم امشب بیایین ببینید قشنگه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 190 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا مگه میوه اس که یکی ارزون تر بخره قیمت مشخصی داره

قیمت خامش که بله همه جا یکیه

ولی تو اجرت وسود ومالیات فکر میکنن همه مشتریا سر درنمیارن روش بیشتر ازحد قانونش میکشن روش یا حتی اگه تخفیف ازشون بخوایم میتونن از سود خودشون کم کنن ولی بعضیا ۷درصد وکامل میگیرن ومیگن تخفیف دادیم مشتری هم باور میکنه

واسه خودم پیش اومد 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
قیمت خامش که بله همه جا یکیهولی تو اجرت وسود ومالیات فکر میکنن همه مشتریا سر درنمیارن روش بیشتر ازحد ...

خب مگه دقیق میدونی من چند گرم طلا وچه قیمت خریدم؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

قیمت خامش که بله همه جا یکیهولی تو اجرت وسود ومالیات فکر میکنن همه مشتریا سر درنمیارن روش بیشتر ازحد ...

تاپیکمو خوندی کامل؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خب مگه دقیق میدونی من چند گرم طلا وچه قیمت خریدم؟

پستا رو خوندم در جواب بقیه گفتی ۵ گرم ۸۵۰ سوت قیمت روزشم گرمی ۵۲۰

منم مثل بقیه حساب کردم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
پستا رو خوندم در جواب بقیه گفتی ۵ گرم ۸۵۰ سوت قیمت روزشم گرمی ۵۲۰منم مثل بقیه حساب کردم

گرمی ۵ و۲۰۰

پستا رو خوندم در جواب بقیه گفتی ۵ گرم ۸۵۰ سوت قیمت روزشم گرمی ۵۲۰منم مثل بقیه حساب کردم

وزنشم نوشتم ۶ گرم 

بله گلم

اشتباه گفتی خب وزنش ۶ گرم 

گرمی ۵ و۲۰۰ 

بازم گرون داده یان؟