2777
2789
عنوان

طلاخریدم امشب بیایین ببینید قشنگه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 190 پست
خوب همین الانم ۱۰درصد گرفته دیگه یعنی ۷درصد سود و ۳درصد اجرت ساخت ولی اگر واقعا نو بوده باشه بنظرم ب ...

دقیقا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۵ و۲۰۰

اسی منم طلا خریدم همین تاریخ شما ولی من گرمی ۵و۲۹۵۰۰۰ هزار قیمتش بود حساب کردم قیمت هر گرم شما رو ۲۰۳۰۰۰تومن از هر گرم من بیشتره یعنی اگه وزن طلای شما ب وزن طلای من بهتون میداد باهمین قیمت خودتون ۱میلیون ۹۴۷هزار بیشتر میگرفت ازت 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
اسی منم طلا خریدم همین تاریخ شما ولی من گرمی ۵و۲۹۵۰۰۰ هزار قیمتش بود حساب کردم قیمت هر گرم شما رو ۲۰ ...

متوجه نشدم اصلا چی گفتین 

من تقریبی گفتم تاپیکم هس بروببین 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

متوجه نشدم اصلا چی گفتین من تقریبی گفتم تاپیکم هس بروببین

اولا مبارکت باشه گلم

دوما اینجور میگم واضحه

قیمت هر گرم طلای شما دویست سه هزارتومن از هر گرم طلای من فروشنده گرونترگرفته ازت

البته من بدون اجرته ولی نو بود داخل ویترین اورد کهنه م داشت گفتم ازاینا بده گفت ازبیرون داخل ویترین نگاه کن انتخاب کن اونا هم بدون اجرت برات میزنم سه ساله مشتریشم

اولا مبارکت باشه گلمدوما اینجور میگم واضحهقیمت هر گرم طلای شما دویست سه هزارتومن از هر گرم طلای من ف ...

ن گرون نداده حساب کردیم عزیزدل 

مشتری همیشگیشونیم ماام اونجا حساب کردیم دقیقا درست بود وطلای نو خریدیم

مگه نگفتی النگوت ۵ گرم و ۸۵۰سوت بوده

خب۳۴ میلیون وتقسیم بر همین گرم کردم هرگرمش ۵ میلیون ۸۱۱هزار و۹۶۵ تومن شد 

ن گرون نداده حساب کردیم عزیزدل مشتری همیشگیشونیم ماام اونجا حساب کردیم دقیقا درست بود وطلای نو خریدی ...

نمیدونم چی بگم

با اینکه وقتی ک من خریدم گرمی ۵ میلیون ۲۹۵هزار بود ولی شما گرمی ۵میلیون و۲۰۰ هزار

انشاالله ب دل خوش استفاده کنی عزیزم زود نفروش حداقل دوسال نگه دار هیچوقت ضررمون نیست

نمیدونم چی بگمبا اینکه وقتی ک من خریدم گرمی ۵ میلیون ۲۹۵هزار بود ولی شما گرمی ۵میلیون و۲۰۰ هزارانشاا ...

میگی من ارزونتر خریدم؟

ن قصد فروش ندارم 

نمیدونم چی بگمبا اینکه وقتی ک من خریدم گرمی ۵ میلیون ۲۹۵هزار بود ولی شما گرمی ۵میلیون و۲۰۰ هزارانشاا ...

توام عزیزم

مگه نگفتی النگوت ۵ گرم و ۸۵۰سوت بودهخب۳۴ میلیون وتقسیم بر همین گرم کردم هرگرمش ۵ میلیون ۸۱۱هزار و۹۶۵ ...

ن نکفتم ۵ گرم بوده 

میگی من ارزونتر خریدم؟ن قصد فروش ندارم

منظورم خودمم ک ارزونتر از مال شما خریدم با اینکه قیمت اونروز مال من گرونتر از مال شما بود

کار خوبی میکنی 

منظورم خودمم ک ارزونتر از مال شما خریدم با اینکه قیمت اونروز مال من گرونتر از مال شما بودکار خوبی می ...

طلا مگه میوه اس که یکی ارزون تر بخره  قیمت مشخصی داره