2777
2789
عنوان

طلاخریدم امشب بیایین ببینید قشنگه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 190 پست
منم تو تاپیکهام هست موقع گرم ۴۱۰۰شد رفتم طلا خریدم همه حمله کردن که دروغ میگی تو این قیمت بالا رفتی ...

من به ۳/۶۰ سوت

۲۳ تومن دادم..نه سرم کلاه رفته نه هیچی

سلیقم اینه کار نو و اجرت بالا برداشتم.اینقدر ریپلای شدم

دیگه نرفتم بخونم حتی!

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نو چون مشتری سابقیم اره فقط ۳ درصد

خیلی خوب گرفته

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مررسی عزیزم

طلا چندبود؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه ۳حساب کرده خیلی خوب گرفته...وزن دقیقشو بگو تا با نرخ امروز برات حساب کنم چند درصد گرفته

۵ و ۸۵۰ گرم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست