2777
2789

من  میگم  کسی که کار میکنه از  کسی که درس میخونه جلوتره ولی  کسی  که هم درس بخونه هم کار‌کنه رقیبی نداره 

الان بشینمم تو خونه فقط درس بخونم دو روز دیگه  مدرک گرفتم  آیا ازمون استخدامی قبول بشم آیا نشم 

ولی‌من الان ماهی ۱۵ میگیرمم همزمانمم دانشگاه میرم درس میخونمم بعدا میخونم برا آزمون استخدامی و تابستونا میتونمم برم یک حرفه ای یاد بگیرم  

از وقتی من رفتم سرکار دختر خاله هاممم  هم مدرسه میرن هم میرن عصرا برا فروشندگی درسشونمم میخونن  مجبوری بخونی خب 

من نمیگمم درس بده دوست دارم ارشدمم بگیرمم ولی دوست دارم همزمان کار همم کنمم  

الان بشینم فقط تو خونه درس بخونم چی گیرمم میاد!! 

من الان  هر ماه یک گرم تا دو گرم طلا  ظریف میگرم 

یا سکه پارسیان یک گرمی میگیرم  برا پس اندازخ 

با پول خودم گوشی به خودم به مامانم 

لمینت دندونام چربی و...  اگر ففط وقتمم  بره برا درس خوندن چه فایده

رشته ت؟

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم تربیتی برا اشد دوست دارم رواشناسی تربیتی بخونمم

والا خوش بحالت میتونی همزمان کار کنی 

من کنار درس به زندگی روزمره م نمیرسم چه برسه کار

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دارم ارشدمیخونم کار هم میکنم شوهرداری و خونه داری هم میکنم ولی خیییییییییلی سخته

دمت گرمممم 

من مجردم 

بیکار هم هستم 

فقط دانشگاه میرم ولی به زندگی عادیمم نمیرسم 

درد اینه ترم اولمم هست 

دمت گرمممم من مجردم بیکار هم هستم فقط دانشگاه میرم ولی به زندگی عادیمم نمیرسم درد اینه ترم اولمم هست

ترم اول همینه 

برو تاپیک های مهر ماهم رو بخون 

کم موند خودکشی کنم😂

ترم اول همینه برو تاپیک های مهر ماهم رو بخون کم موند خودکشی کنم😂

جدی ؟ یعنی امیدوار باشم بهتر میشه؟

من دارم ارشدمیخونم کار هم میکنم شوهرداری و خونه داری هم میکنم ولی خیییییییییلی سخته

چقدر از دور ایده ال و همه چی تمام بنظر میای ولی وحشتناکه ک تمام وقتت پر شده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1