2777
2789
عنوان

شغل پدیکور دست و پا چطوره

196 بازدید | 6 پست

اگه توی این حرفه کاری رفتید چطوره درآمد ماهیانه اش چقدر میشه؟ لازم هست که توی سالن صندلی یا اتاقی اجاره کنیم؟ سرمایه اولیه اش برای هزینه یادگیری کلاساش تهیه وسایلش چقدر میشه ؟

اجاره برای کسی هست که در امدش خیلی زیاده نمیخواد درصد سالن رو بده و بله در امدش زیاده شاید باور نکنی ولی هزینه مواد هر ماه نهایت دو تومنم نمیشه و من خودم حتی بدون آموزش رفتم تو این کار و تفریحی کار میکردم شهرستانم هستم میخوام بگم شهر شلوغی نیست ولی مشتری زیاد داشتم سالن های معروف و سطح بالایی هم کار نکردم ولی در امدش خوب بود من سر زبون دار و خون گرمم نیستم تازه😂بعد پدیکور چیزیه که هر ماه نیازه اگه کارت خوب باشه قطعا مشتری ماه های بعد دوباره برمیگرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله جانم بفرما

سلام عزیزم 

روز بخیر

ببخشید تازه پیامتون رو دیدم

من تازه دوره پدیکور رفتم و آزمون کتبی و عملی رو دادم دیگه منتظرم مدرک فنی حرفه‌ایم برسه

سوال اولم اینه که چطور تو سالن استخدام شدید؟ متاسفانه هر آگهی رو می‌بینم افراد با‌سابقه رو میخوان حتی سابقه دو ساله

من که تازه آموزش دیدم بدون سابقه چیکار کنم😞💔

تا الان رو دو مدل کار تمرینی انجام دادم ولی خداییش کارم نسبت به اینکه تازه کارم خوب بوده، ترک‌های افتضاح فلسی (پولکی) داشتن و پاشون بهتر شده

سوال دومم اینه که در آمدش چطوره؟ حالا جدا از هزینه مواد و هزینه درصدی که برای صاحب سالنه ، مبلغ قابل توجهی برای پدیکوریست میمونه؟ مثلا بالای ۱۰ تومن؟

سوال سومم اینه که تقسیم بندی کار خدمات شما چطوریاست

مثلا پدیکور کلاسیک ، درمانی ، VIP ؟؟

یا اوکراین ، روسی ، کلاسیک ، ویژه؟؟

چون مربی ما دقیق بهمون این رو نگفت 

و سوال چهارم بهترین و در عین حال اقتصادی‌ترین سوهان برقی چه مارکی خوب هست؟ کار اشتباهیه بخوام دستگاه دست دوم از دیوار بخرم؟ 

ببخشید زیاد شد پیشاپیش ممنون از لطفت🙏