همیشه بی حال و بی حوصلم نای درس ندارم بدنم خیلی لاغرم هست رفتم کل ازمایشایی ک میشد داد دادم ویتامین بی و دی و اهن کم داشتم.. بنظرتون اینارو بخورم خوب میشم؟
کلی جگر و انجیر خریدم و دارو حتی نای اینو دارم مصرفشون کنم بخدا..
آخی فکر کنم مشکلت روحیه ات باشه یه سفر برو بهتر میشی سعی کن به قول گفتنی به شکاف دیوار بخندی شادی رو به خودت تلقین کن تا رفته رفته بهتر بشی موسیقی خوب گوش بده فیلم ببین اینا همه تاثیر داره من نمیدونم چه مشکلی داشتی یا چه چیزی رو تجربه کردی که روحیه ات اذیت شده ولی امیدوارم بهتر بشی و این چیزایی که پیشنهاد کردم به دردت بخوره باید تنبلی نکنی و انجامشون بدی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب همون با مشاور کنکور صحبت کن یه مشاور خوب میتونی از دوستات هم کمک بگیری بعضی بچه های کنکوری که از پارسال کنکور دادن هم میتونی باهاشون صحبت کنی با حرفاشون از استرست کم میشه وسواس هم باید خوددرمانی کنی وسواس چی داری شست و شو یا فکری؟
ن ن وسواس فکری دارممشاور تا دلت بخواد گرفتم چ بهترینشون چ بدترینشوندوستامم اکثرا رشته های خوبی میخون ...
وسواس فکری منم دارم خیلی فشار به خودم آوردم ولی خیلی بهتر شدم خود درمانی کردم.. من وسواس مرور داشتم یعنی گذشته رو هی مرور میکردم حتی یه ساعت پیش الان بهتر شدم وسواس تعداد اعداد و سخن و خیلی چیزای چرت داشتم😂
آهن خیلی تاثیر داره. من سرم آهن زدم بهتر شدم. سیب خرما انجیر سه شیره بخور خیلی خوبه .نوشابه چیبس و پفک و روغن رو خیلی کم کن
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
وسواس فکری منم دارم خیلی فشار به خودم آوردم ولی خیلی بهتر شدم خود درمانی کردم.. من وسواس مرور داشتم ...
وای خیلی وحشتناکم ادم دیونه میشه... سرترالین داد و ی قرص خواب جفتشون منو دیونه کرد حالت تهوع های شدید و سردرد و.. عوارضش کشت منو شاید بخاطر اینکه ضعیفم..
هعی چی بگم تحت استرس شدیدم سر کنکور و خیلی چیزا دیگه واقعا دارم دیونه میشم سفر و.. هم کمکم نمیکنه
میخوای من به جات کنکور بدم؟😂
نگرانش نباش کنکور که سخت نیست استرست رو تبدیل به هیجان کن فرض کن داری یه مسابقه میدی و خودت به طرز عجیبی اشتیاق داری واسه این مسابقه همش به ذهنت برمیگرده ببین چه فکرا میکنی که استرسی شدی واسه یه کنکور ساده