یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شوهرمن خوب بود فقط یه کم حساس بود ادم ندیده بود.. دایی عمو نمیدونست یعنی چی برای خودمون خوب بود برای زندگی کم نمیذاشت.. یهوو عوض شد خیانت.. بعدم هزارتا عیب دیگه عوض شد.. بخدا هنوزم ابعاد جدیدی ازش کشف میکنم
خانوادش می دونستن عصبیه نگفتن کلا نه اخلاق داره نه شعور نه درک نه شاکره نه عقل قدرنشناس ......... دلم براش سوخت فک کردم حقشه زن خوب و با گذشت داشته باشه الان این آتش پای ازدواج بچه هامو سوزونده خدا نجاتم بده اخلاق اخلاق اخلاق خیلی مهمه حتی از پول
همسرم عاشقم بود.فرزند طلاق بود و مادرش خیانت کرده بود.واسه من یه جور دیگه تعریف کرده بود و من بعد از عروسی فهمیدم چه خبره.خیلی واسم درد و دل میکرد و منم از سر ترحم ازدواج کردم.البته عاشقش هم بودم.موقعیت اجتماعی خیلی خوبی داشت.پدرش هم همین طور.اما اون با مادر و ناپدری و بچه های جدید مادرش و ناپدریه زندگی میکرد که اونا هم از لحاظ اجتماعی خوب بودن البته ظاهرا.بعدا که رفتم داخل زندگیشون فهمیدم ای وای چه غلطی کردم و تا اومدم بفهمم چه کار کنم بچه اومد و باز تا اومدم تصمیم بگیرم بهم خیانت کرد درست مثل مادرش.