2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادش می دونستن عصبیه نگفتن کلا نه اخلاق داره نه شعور نه درک نه شاکره نه عقل قدرنشناس ......... ...

عزیزم چقدر توی این تاپیک قلبم از اعماق وجود درد گرفت

خدا به همه آرامش بده

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

همسرم عاشقم بود.فرزند طلاق بود و مادرش خیانت کرده بود.واسه من یه جور دیگه تعریف کرده بود و من بعد از ...

بعد میگم خانواده مهم نیست🤦🏻‍♀️💔

خدا کمکتون کنه🥲

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

عزمزم میشه بگی چیکارا کردی که درست شد حال حاضر همسر منه

شوهرم خیلی خیلی وضعش خراب بود منم از سر ناچاری به خاطر جو بد خونمون باهاش ازدواج کردم و بعد فهمیدم تو چه هچلی افتادم زودم باردار شدم دیگه قوز بالا قوز،،شوهرم تنها چیز مثبتی که داشت این بود که منو خیلی دوست داشت ،،،خودم دانشگاه ثبت نامش کردم تشویقش کردم درسشو ادامه داد تا فوق لیسانس ،از بابامم خیلی خجالت میکشید و حساب می‌برد، ،،منم زن شل و ولی نیست قاطع و قانونمند هستم ،،پای همه دوستاشو از زندگیمون بریدم برای موضوع اعتیاد هم تهدیدش کردم به طلاق که خیلی ترسید ،،،کم کم خوب شد نشست سر زندگی

شوهرم خیلی خیلی وضعش خراب بود منم از سر ناچاری به خاطر جو بد خونمون باهاش ازدواج کردم و بعد فهمیدم ت ...

همسر من وضعش خیلی خرابه 

نه از طلاق میترسه نه از خانواده من 

خودشم بی کس و کاره 

اعصابم نمیکشه 

سرکار نمیره همین دیشبم صاحب خونه بیرونمون کرد از خونه چون کرایه رو نداده

چرا

برای عزیزانی که ازدواج موفق نداشتن و شرایط جدایی ندارن🥲💔

خیلی سخته واقعا

شوهر اگه خوب باشه، مایه آرامش زنه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷