بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم اگر کسی توی رابطه باشه مثلا ۶/۷.سال، عاشق همن، ب قصد ازدواج، ولی پسرع بداخلاق و بددهن باشه،، بعد چندسال دختره بهم بزنه بخاطر اخلاق پسر،، نظرتون چیه
حقشون کم داغونمون نکردن با حرفهاشون الهی زندگیشون به نابودی بکش
واقعا حرفی ندارم بزنن بهتون
فقط بدون دنیا گرده
هرچی میگی به خودت برمیگرده...
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ببین اگه خواستی ازدواج کنی باید خیلی قوی باشی.. ازدواج از بیرون اینطوریه که بله زن و شوهر زیر یه سقف عاشقانه دارن و ... در صورتی که باااید خانواده شوهر رو با هر مدل رفتاری تحمل کنی .. خود شوهر رو با بی پولی گاها اخلاقایی که بعدا رو میشه .. بعد چند سال شاید خیانت ... کلا نمیدونم ازدواج کردن فقط برای آدمای خیلی قوی و پخته خوبه
عزیزم اگر کسی توی رابطه باشه مثلا ۶/۷.سال، عاشق همن، ب قصد ازدواج، ولی پسرع بداخلاق و بددهن باشه،، ب ...
به نظر من هر وقت از رابطه اشتباه بیایی بیرون بهتر از فرداست
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه