2777
2789
عنوان

شما بگید چجوری شوهرمو ببخشم

414 بازدید | 41 پست

چند روز پیش سر یه موضوع بی اهمیتی دعوامون شد 

تو دعوا بهم برگشت گفت دیگه نمی خوامت ، اگه بخاطر آبروم نبود طلاقت میدادم و یکی دوتا دعوا قبل این هم که داشتیم برگشت گفت پشیمونم از اینکه باتو ازدواج کرد 

حتی یه مدت اصرار می‌کرد که درست رو بخون ، اون روز برگشت گفت فقط برا این که نبینمت می‌گفتم درست رو بخون و برو 

حالا اومده میگه من وقتی عصبی میشم نمی‌فهمم چی میگم 

من بخاطر این حرفاش اون روز انقد گریه کردم که دیگ سرگیجه گرفتم چون بیمار هم بودم ، حتی زدم لیوان رو شکست تا با اون دستمو از چند جا زخمی کنم 

واقعا اون حرفاش از یادم نمیره می‌خوام ببخشمش ولی چرا اون حرف های مسخرش از یادم نمیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوسال تمام با عشق زندگی کردم قبل اونم4سال با همسرم  دوست بودیم این مدت از گل نازک تر نگفته بهم چند وقت پیش دعوامون شد شدید کارت پولش پرت کرد به عمد نه ولی خورد ب صورتم و زخم شد هرچی اومد کف غلط کردم که خوردم و گریه کرد ب ظاهر بخشیدمش با لینک چندماه گذشته از یادم نمیره

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
دوسال تمام با عشق زندگی کردم قبل اونم4سال با همسرم دوست بودیم این مدت از گل نازک تر نگفته بهم چند و ...

تو براش چجوری بودی تو این 6 سال ؟

میزاشتی راحت بره پیش خانوادش؟

هرکاری می‌خواست براش انجام میدادی؟

تو براش چجوری بودی تو این 6 سال ؟میزاشتی راحت بره پیش خانوادش؟هرکاری می‌خواست براش انجام میدادی؟

اره همیشه و همه جا پشتش بودم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار