2777
2789

بعدش خوب شد و از بین رفت یا بزرگتر شد خدایی نکرده

برای من سمت راست ۹سانت و خورده ای دیده شده و گفتن بخاطر داروهای آی وی اف

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای ابجیم بود چندتا ولی دوتاش بزرگ بود سر بچه اولش متوجه شد چون سینش شیر پر میشد غده چربی اذیت میکرد بچه نمیتونست وقتی سینه پر شیر بود اون سینه رو بخوره.  بعدا جراحی کرد درش اورد ولی تا چند سال درد میکرد جاش خیلی چیزا رو نباید میخورد دیگه خوب شد

ولی قبل عمل اصلا اصلا درد نداشت فقط بخاطر اینکه برای بچه دوم سر شیر خوردن عذاب نکشه درش اورد

دردم داری من هرماه قبل پری درد میاد شدید بعدپری میشم خوب میشه اما کیست سینه چیز حادی نیس

یعنی برم آی وی اف کنم باز؟برای بچه دوم

بعضیاش رو که دارو میدن و خوب میشه

اما یکی از آشناهام مجبور به عمل شد چون توده چربی بزرگ بود 

انشاالله برای شما هم از بین بره خیلی زود

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
برای ابجیم بود چندتا ولی دوتاش بزرگ بود سر بچه اولش متوجه شد چون سینش شیر پر میشد غده چربی اذیت میکر ...

آهان من خیلی ترسیدم من داروهای هورمونی بوده خواهرتون چی بخاطر چی بوده

بعضیاش رو که دارو میدن و خوب میشهاما یکی از آشناهام مجبور به عمل شد چون توده چربی بزرگ بود انشاالله ...

ممنون ویتامین ای و دی گرفتم بخورم کم بشه میخوام بچه دوم بیارم میترسم

برای ابجیم بود چندتا ولی دوتاش بزرگ بود سر بچه اولش متوجه شد چون سینش شیر پر میشد غده چربی اذیت میکر ...

مثلا چه چیزهایی رو نباید می‌خورد سرخ کردنی و چربی واینا

مثلا چه چیزهایی رو نباید می‌خورد سرخ کردنی و چربی واینا

وقتی درش اورد  اره. مثلا چیزای ک کاکائو داشت. حتی شکلات و بستنی  سرخ کردنی  نوشابه پفک  همین چیزا.  تندی  ترشی یکی دوسالی فکر کنم درگیر بود دیگه خوب شد