2777
2789

از یکی پرسیدم همیشه واقعیتارو میگه گفتم بنظرت چهره م با اینستا فرق داره گفت نه 

وقتی میرم بیرون پسرا فقط بهم خیره میشن ولی جلو نمیان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم تو مجازی آدما راحت میتونن حرفاشون رو بزنن تا واقعیت، واسه همینه ت مجازی پیشنهاد داری

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
بنظرم تو مجازی آدما راحت میتونن حرفاشون رو بزنن تا واقعیت، واسه همینه ت مجازی پیشنهاد داری

اخه یه دوستی دارم نمیخوام بگم اعتماد به نفس دارم ولی هیچ ویژگی مثبتی تو صورتش نداره  نمیخوام حالا بگم من خوبم ولی اون پسرا حتی تو تاریکیم بهش پیشنهاد میدن

اخه یه دوستی دارم نمیخوام بگم اعتماد به نفس دارم ولی هیچ ویژگی مثبتی تو صورتش نداره نمیخوام حالا بگ ...

نکنه با خودت میگی شانس داره؟

بستگی ب طرف مقابل هم داره ک درون گرا باشه یا برون گرا،خودتو بگیری یا رو ندی ب پسری

کاربر اقام اهای ملت،مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :)
نکنه با خودت میگی شانس داره؟بستگی ب طرف مقابل هم داره ک درون گرا باشه یا برون گرا،خودتو بگیری یا رو ...

اره میگم شاید یه انرژی با خودش داره من ندارم 

اره فک کنم چون خودمو میگیرم هرکی میبینه منو میگه مغروری ولی نمیدونم چرا اینجوری فکر. میکنن من خیلی ارتباط با آدمارو دوست دارم

اره میگم شاید یه انرژی با خودش داره من ندارم اره فک کنم چون خودمو میگیرم هرکی میبینه منو میگه مغروری ...

ببین بنظر من قیافه مهمه ولی نوع برخوردم مهمتره، ببین جواب سوال خودتو خودت دادی ،شاید مغرور و ی جوری برخورد کردی ک کسی حق نداره بیاد سمتت