یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواهر میگم اینا یه معذرت خواهی نکردن تو حرف از خسارت میزنی
منم رفتار بدی نکردم فقط نشون دادم بهشون که ناراحت شدم اینطور نبودم که فداسرتون و اینا اما نگفتم خسارت بده ولی یه درس درست و حسابی شد واسه خودم که نزارم انقد راحت باشن تو خونم
اخه نه من قلیون میکشم نه شوهرم و نه اصلا قلیون داریم تو خونه اینا خودشون قلیون اوردن خودشون درست کرد ...
جلوی اینکارو باید بگیری
چه بی ملاحظه ان چطور روشونمیشه
از قلیون کشیدن خانم اونم تو ملا عام و جمع متنفررررررم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
اشتباه میکنی فرش ابریشم منو برادر شوهرم با سیگار سوزوند، به شوهرم گفتم فرش رو میبری با برادرت رفو می ...
خدایی مهمونتون میاد تو خونتون سیگار میکشه؟!؟!
چطور روشون میشه
جرا ما اطرافمون نداریم از این ادما
نه اینکه کسی سیگار نکشه ها
ولی خونه مردم دیگه؟!؟!
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
خواهر میگم اینا یه معذرت خواهی نکردن تو حرف از خسارت میزنی منم رفتار بدی نکردم فقط نشون دادم بهشون ک ...
منم باشم نمیگم فدا سرتون
از طرفی هم نمیگم خسارت بدین
ولی خودشون باید بفهمن که اینو باید جبران کنن