2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گلیم فرش جهیزیمو سوزوند

| مشاهده متن کامل بحث + 5124 بازدید | 153 پست
ولی من با۴۰سال سن هنوز یه خانم اینطوری اطرافم ندیدم بارها شده بچه کسی تو مهمونی حتی خونه خودم لیوانی ...

واقعا منم با طرز برخورد خانومهای نی نی سایت به شخصیت و ادبشون شک کردم.

اینها واقعا توی زندگی واقعی چطوری هست.

از همونایی هستن که میگن وای کناز ناختم ترک برداشت تقصیر شماستااااااا

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط میخوام برم یه خسارتی به خونشون بزنم تا دبم خنک شه

اشتباه میکنی 

فرش ابریشم منو برادر شوهرم با سیگار سوزوند، به شوهرم گفتم فرش رو میبری با برادرت رفو میکنی هر چی شد کارت بکشه

بردن رفو کردن سال ۸9 شد هشت میلیون، ازون به بعد جرات نداشت تو خونم سیگار دست بگیره، نه دعوایی نه بحثی نه چیزی، باید برای خودت ارزش قایل بشی

خودشون نگفتن که جبران میکنن برات؟

خواهر میگم اینا یه معذرت خواهی نکردن تو حرف از خسارت میزنی 

منم رفتار بدی نکردم فقط نشون دادم بهشون که ناراحت شدم اینطور نبودم که فداسرتون و اینا اما نگفتم خسارت بده ولی یه درس درست و حسابی شد واسه خودم که نزارم انقد راحت باشن تو خونم 

اخه نه من قلیون میکشم نه شوهرم و نه اصلا قلیون داریم تو خونه اینا خودشون قلیون اوردن خودشون درست کرد ...

جلوی اینکارو باید بگیری 

چه بی ملاحظه ان چطور روشون‌میشه‌

از قلیون کشیدن خانم  اونم تو ملا عام و جمع متنفررررررم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شوهرت باید یکی دیگ بخره براتپول ک خرج کنه ،سری بعد نمیزاره قلیون بیاد تو خونت

اتفاقا شوهرم خودش حسابی بشون حرف زد جای من به من گفت باید یه چیز پهن میکرذی زیرشون حالا ازین به بعد نزار دیگه قلیون بیارن اینجا 

اشتباه میکنی فرش ابریشم منو برادر شوهرم با سیگار سوزوند، به شوهرم گفتم فرش رو میبری با برادرت رفو می ...

خدایی مهمونتون میاد تو خونتون سیگار میکشه؟!؟!

چطور روشون میشه 

جرا ما اطرافمون نداریم از این ادما 

نه اینکه کسی سیگار نکشه ها‌

ولی خونه مردم دیگه؟!؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وای سرم دردکرد،بجات بودم سکته میکردم

ناراحت شدم.خیلی هم ناراحت شدم

همه جا پر از سوراخ

ولی با خودم گفتم ناراحتی چ فایده داره

ب جشنم رسید

بجان بچه ام هنوزم خواهر شوهرم اطلاع نداره ک پسرش همچین کاری کرده

خدایی مهمونتون میاد تو خونتون سیگار میکشه؟!؟!چطور روشون میشه جرا ما اطرافمون نداریم از این ادما نه ا ...

بی فرهنگ زیاده، تو همین تاپیک ریختن

آدم باید برای حد و حدود یاد دادن بهشون بجنگه، تربیتشون بکنه، سخته ولی لازمه

خواهر میگم اینا یه معذرت خواهی نکردن تو حرف از خسارت میزنی منم رفتار بدی نکردم فقط نشون دادم بهشون ک ...

منم باشم نمیگم فدا سرتون 

از طرفی هم نمیگم خسارت بدین 

ولی خودشون باید بفهمن که اینو باید جبران کنن