2777
2789
عنوان

کیا تو سینه شون بافت چربی دیده شده توی سونوی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
وقتی درش اورد اره. مثلا چیزای ک کاکائو داشت. حتی شکلات و بستنی سرخ کردنی نوشابه پفک همین چیزا. ...

وای سخت میشه ولی واقعا این ها ضرر دارن

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اول درمان کن بزن تو نت من شنیدم با اصلاح تغذیه رفع میشه

حالا تغذیه اکثرا سالم میخورم نوشته بود سیر سرکه سیب مریم نخودی اینا خوبه

ای وای سخت میشه چایی رو حذف کرد

آره ولی من شنیدم قدیما بچه هارو ازشیر میگرفتن ته مونده ی شیر که خشک میشه برای بعضیا میموند تو سینه کیستمیشد شاید چیزی نباشه ولی درکل زایمان از کیست وناراحتی پستان جلوگیری میکنه من خودم بچه ندارم احساس میکنم آی وی اف سخته خوبه که حوصله اشوداری

ممنون ویتامین ای و دی گرفتم بخورم کم بشه میخوام بچه دوم بیارم میترسم

دور از جونتون اون آشنامون تودش کیست نبود و باید جراحی می‌کرد حتما، من خودمم کیست دارم با اینکه یکیش بزرگ بود و فکر میکردم یه داروی دیگه بهم بده اما دکتر فقط ویتامین E واسم نوشت، به من گفت 6 ماه بعد باید بازم بری سونو و چک کنی، راستش من 3 تا بسته قرص ویتامین e خوردم تاالان اما هنوزم یه وقتایی تیر میکشه 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
دور از جونتون اون آشنامون تودش کیست نبود و باید جراحی می‌کرد حتما، من خودمم کیست دارم با اینکه یکیش ...

راستی یه سری از دوستان اینجا گفتن چایی و یه سری چیزا رو نباید بخوریم، من میخورم آخه دکتر چیزی نگفت در مورد ممنوعیت غذایی و خودمم فراموش کردم بپرسم 

یکی از دوستام هم قبلا کیست داشت و الان رفع شده نگران نباشید 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
دور از جونتون اون آشنامون تودش کیست نبود و باید جراحی می‌کرد حتما، من خودمم کیست دارم با اینکه یکیش ...

آره یکم تیر میکشه 

دیگه بچه دوم ترسیدم بیارم داروهای ای وی اف هورمونی یه