2777
2789
نه بابا زیادن دخترا حرمسرایی داره واسه خودش آقا هرروز عصاب خوردی چقدر هیچی نگم چقدر حساسیت نشون ندم

خودتون اگر میتونید برید محل کارش کار کنید بگین خونه حوصله م سر میره. بعد برید یه مدت اونجا باشین همه حساب کارشون رو میکنن

تا همسرت برای خودش حریم مشخص نکنه مشکلی حل نمیشه، اگه همکارای خانومشون از طرف ایشون توجهی نبینن کاری ...

بله مشکلم شوهرمه ولی چیکار کنم اخه بهش گفته بودم زندگیمون تموم میشه اگه همچین چیزی بشه هنوز نیومده خونه الان من چه رفتاری بکنم باهاش اخه موندم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم شوهرت نباید تبریک تولد می‌گفت با پیامک فوقش سرکار وقتی همه می‌گفتن اینم می‌گفت ولی شمام خیلی رفتارت بچه گانه بوده نباید زنگ به دختره می‌زدی 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

بستگی داره چه جوری تبریک گفته مثلا همسر من همکاراشو تواینستا فالو کرده وهمکارش عکسشو گذاشته بود وهمسر من تبریک گفته بود درسته همسر من اهل خیانت نیست ولی مشخص که کرم داره بازم من نادید گرفتم اگه همکارشون عکسی چیزی استوری کرده تبریک گفته بارم منطقی وگرنه دلیلی نداره که بره داخل پیویش بهش تبریک بگه معلوم که خیلی تحت تاثیر جو قرار گرفت ودختر هم خیلی شیرین کار ی می کنه آدم واسه دختر سنگین وباوقار تو پیوی تبریک تولد نمیفرسته

هر از گاهی میرم ولی بچم کوچیکه همیشه نمیشه

از اشناهاتون که نیاز به کار داشته باشه ترجیحا آقا یا خانمی که از همسرتون بزرگتره رو معرفی کنید بگین نیازه داره دستش رو بند کن براتون خبر بیاره یا حواسش به اوضاع باشه

بستگی داره چه جوری تبریک گفته مثلا همسر من همکاراشو تواینستا فالو کرده وهمکارش عکسشو گذاشته بود وهمس ...

پیامای دختره رو پاک کرده بود که من نبینم ظاهرا اون ازش بابت واریز حقوق تشکر کرده بود من فقط خواهش میکنم و تبریک تولدرو دیدم

از اشناهاتون که نیاز به کار داشته باشه ترجیحا آقا یا خانمی که از همسرتون بزرگتره رو معرفی کنید بگین ...

اصلا نمیخوام کسی تو زندگیم دخالت کنه کسی رو در اون حد نمیشناسم که خیالمو تخت کنه

بخدا درکم نمیکنی

عزیزم منم زنم ؛ مثل شماهم همسر دارم.

اگر همسرم یه روز مثلا بیاد تولد همکار خانومشو تبریک بگه و من دوست نداشته باشم با خود همسرم منطقی صحبت میکنم ؛ نمیرم داد و هوار کنم سر اون دختر بپرسم چرا تولدت بود؟!

شما و همسرتون دوست و شریک زندگی همین و طبیعتا هم یه سری اهداف مشترک هم باهم دارید ؛ دشمن همدیگه که نیستین.

الان شرایط کاری و ارتباطتش با همکارا به مشکل میخوره.

واقعا یه تبریک ساده ارزش این همه جار و جنجال رو داشت؟

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

عزیزم منم زنم ؛ مثل شماهم همسر دارم.اگر همسرم یه روز مثلا بیاد تولد همکار خانومشو تبریک بگه و من دوس ...

دروغ گف بهم احساس کردم کل زندگیمون دروغه هرروز بهم میگف فقط کار میکنیم اصلا حرف غیرکاری نداریم نیمه شب تو حموم بود یهو تو گوشیش دیدم شوک شدم

پیامای دختره رو پاک کرده بود که من نبینم ظاهرا اون ازش بابت واریز حقوق تشکر کرده بود من فقط خواهش می ...

شما مطمینی احتمالا جوابشو خیلی صمیمیتر از این حرفا داده رابطه در حد یک پیامک بوده فعلا ولی معلوم گپ وگفتی می زنن بعضی از خانما خیلی عشوه ای ولوندن بلدن چیکار کنن البته من این خانم ندیدم که بخوام قضاوت کنم شاید خیلی سریع قضاوت کردم ،ولی همسرتون باید حدو حدودا و رعایت کن البته تبریک تولد شاید خیلی رسمی بوده بازم شما خودتون بیشتر می تونین نتیجه گیری کنین اون خانم در جواب شما چی گفتن؟؟

اصلا نمیخوام کسی تو زندگیم دخالت کنه کسی رو در اون حد نمیشناسم که خیالمو تخت کنه

چون حق دارین بین این همه دختر ممکنه وسوسه بشه به نظرم اگر کسی بود که اونجا کار می‌کرد براتون خبر می‌آورد خیلی خوب میشد حتی یه خرده حقوق یا نمیدونم یه طوری حواستون بهش بود جای دوری نمی‌رفت. بعدش هم نمیخواد واضح بهش بگین اگر زن باشه که راحت میتونید از زیر زبونش حرف بکشین ولی توجیه مردا سخته باید کلا بهشون واضح بگید باید چیکار بکنه خودتون هم از وسواس راحت میشدین

دروغ گف بهم احساس کردم کل زندگیمون دروغه هرروز بهم میگف فقط کار میکنیم اصلا حرف غیرکاری نداریم نیمه ...

بنده خدا گفته شما حساس نشی.

واقعا هم شاید حرف غیر کاری نمیزنن.

مگه محل کار همسرتون تایم ناهار نداره؟ مگه اون تایم میشه بحث کاری کرد؟

اون دختره هم به چهار نفر گفته تولدمه ، همسرتون شنیده و به رسم ادب تبریک گفته .

ببین یه تبریک گفتن ساده واقعا چیز خاصی نیست ، فقط در یک صورت کاری که کردی شاید یکم توجیه داشت که چیز دیگه ای از همسرت دیده باشی و چشمت ترسیده باشه عزیز دلم.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤