2777
2789
بنده خدا گفته شما حساس نشی.واقعا هم شاید حرف غیر کاری نمیزنن.مگه محل کار همسرتون تایم ناهار نداره؟ م ...

الان امروز چیکار کنم من دیشب گفتم طلاقمو میکیرم فردا امروز چه رفتاری داشته باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنم الان من دیشب قسم خوردم گفتم فردا طلاقمو میگیرم الان امروز رفتارم چی باشه

هیچی بیخیال باشین انگار اصلا به دختره حرف نزنید هر چی شما سختگیرتر باشید یا دعوا راه بندازین شوهرتون ازتون دور میشه میدون رو برای دختره خالی میکنید شام درست کنین به خودتون برسید انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده

حرف طلاق هم زدی ؟

دختر خیلی داری تند میری.

الان همسرت چطوریه رفتارش؟

اگر اومده منت کشی و عذر خواهی و اینا بعد یکی دوبار ببخشش، یه مدت کمم سرسنگین باش و برگرد به حالت اول .

محل کارشم واقعا نمیدونم چه اتفاقی میوفته . امیدوارم دختری نباشه که همه جا رو پر کنه 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

گف سو تفاهم شده بیاین رو در رو صحبت کنیم

جواب منطقی داده ،من اگر بودم به اون خانم زنگ نمی زدم حتی اگر مقصر بود من مقصر اصلی رو همسر خودم می دونستم وباهاش صحبت می کردم که مثلا من دوس دارم باهمکارات رسمی باشی حتی اگر تودلتم چیزی نباشه خیلی بدبین نباش دورادور کنترلش کن 

صدبار بهش گفتم

اگر سابقه خیانت نداره خیلی بدبین نباش بعضی ها کلا عادتشون خیلی اجتماعی وشوخ و گرمن ولی توشون هیچی نیست بعدشم این خانم ارزششو داره که اینقد اعصابتو خوردکنی حالا خوشکلیم داره اصلا شاید ببینیش کلا نظرت در موردش عوض شه شاید اصلا تو دلش چیزی نباشه به نظرم عکسشو یا خودشو می دیدی بعد قضاوتش می کردی

سر هر چیز الکی اسم طلاق نیار قرب و عزتت رو دست میده دیگه حرفت خریدار نداره حساس نباش توباید یه جوری می‌بودیم که همسرت پیش تو بگه به همکارم تبریک گفتم ولی تو اینقدر حساسیت به خرج دادی که مجبور شده یه همچین چیز ساده آیو بهت نگه خواهرم زندگیت رو خراب نکن به خاطر خودت میگم یهترین ها نصیب خودت و شوهرت بشه انشالله خوش و خرم باشید 

سر هر چیز الکی اسم طلاق نیار قرب و عزتت رو دست میده دیگه حرفت خریدار نداره حساس نباش توباید یه جوری ...

دعا کن واسم زندگیمون یجوری شده انگار یه انرژی منفی هس