2777
2789
همسرت تبریک گفته، اون خانوم چه خطایی کرده که باهاش تماس گرفتی؟اگه هم خبری نبوده بعد از این آبروریزی ...

چیکار کنم زندگیمو به هم میزدم نمیدونی چه حالی دارم باید یه کاری کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با شوهرت چیکار کردی که تبریک رو فرستاده ؟ اصلا بروش آوردی یا فقط زورت به اون دختره رسید ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اسی عزیزم آیا از طرف دختر کرمی بوده؟اگه نه باید به فحش کش کردن شوهر بسنده میگردی

بله اون میدونه شوهرم متاهله همیشه بعد واریز حقوقش یه پیام بلند تشکر میفرستاده ظاهرا

اخه هر روز بهم میگف خیالت راحت هیچ صمیمیتی بینمون نیس

متاسفانه همسرتون نسبت به احساسات شما بی تفاوت هستن و در قبال عواطف شما احساس مسئولیت نمیکنن  

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
با شوهرت چیکار کردی که تبریک رو فرستاده ؟ اصلا بروش آوردی یا فقط زورت به اون دختره رسید ؟

نه میدونه خیلی حساسم سر این چیزا گفتم  شماره دختره رو میدی اولش رمز گوشیشو عوض کرد گف میدونم ناراحتی ولی ابروم میره گفتم پس میام اونجا آبروریزی جلو بچت هر چی شد به خودت مربوطه داد شماره رو،حس بدی دارم احساس کردم شب یه ادم دیگس هر چی بهم گفته دروغ گفته

چیکار کنم زندگیمو به هم میزدم نمیدونی چه حالی دارم باید یه کاری کنم

نه عزیزم حق داری ناراحت باشی، ولی کاش اول مطمئن بشی اصلا چیزی بینشون هست یا نه، شاید صرفا بخاطر همکاری تبریک گفته 

با هم حرف بزنین با خودخوری و گریه مشکلی حل نمیشه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
همسرت تبریک گفته، اون خانوم چه خطایی کرده که باهاش تماس گرفتی؟اگه هم خبری نبوده بعد از این آبروریزی ...

خدا نکنه همش میخواستم یه کاری کنم تا همه ی دخترایی که اونجان حساب دستشون بیاد 

نه دیگه نمیتونم خیلی وارد جزئیات بشم

میخواستم بدونم رابطه شون در چه حدیه همین ببخشید قصد فضولی نداشتم. چون اگر همکارن و چند تا خانم دیگه هم باشند ممکنه شنیده باشه و روز تولدش رو تبریک گقته. ولی اگر منشی هست دلیلی نداره روز تولد یادش باشه مگه اینکه خود دختره یه طوری یاد آوری کرده باشه

خدا نکنه همش میخواستم یه کاری کنم تا همه ی دخترایی که اونجان حساب دستشون بیاد

تا همسرت برای خودش حریم مشخص نکنه مشکلی حل نمیشه، اگه همکارای خانومشون از طرف ایشون توجهی نبینن کاری نمیتونن بکنن

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
میخواستم بدونم رابطه شون در چه حدیه همین ببخشید قصد فضولی نداشتم. چون اگر همکارن و چند تا خانم دیگه ...

نه بابا زیادن دخترا حرمسرایی داره واسه خودش آقا هرروز عصاب خوردی چقدر هیچی نگم چقدر حساسیت نشون ندم