2777
2789
عنوان

میخوام برم معاینه بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 76 پست
من بارها براس ق ط کمک خواستن کمک نکردم برا دوخت بکارت کمک خواستن کمک نکردم برا گواهی پیش نیومده واقع ...

ولی من فکر کنم جای شما بودم کمک میکردم

حس اینکه زندگیشون نابود میشه بیشتر عذابم میداد

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازدواج مسئله ی خیلی خیلی مهمیه!!!شما میخوای با کسی تشکیل زندگی بدی که حتی برای حرفت ارزش قائل نیست!! ...

عزیزم این خانم شرایط زندگیش فرق میکنه

دوست پسر سابقش به شوهرش یه چیزایی گفته

واقعا خانم رابطه داشته

آریایی🦁

بازم دلیل نمیشه بنظرم اگه دختر قراره پاکیشو ثابت کنه پسرم باید اینکارو کنه

ببین بحث پاکی من نی اون همه طوری منو میخواد ولی میخواد بدونه اگ طرف باهام کاری کرده بلایی ب سرش بیاره 

تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم(♥️دا ♥️)                         💞چاویلت😥🙂 
ولی من فکر کنم جای شما بودم کمک میکردمحس اینکه زندگیشون نابود میشه بیشتر عذابم میداد

میدونی چیه آدم یهو هزار تا فکر سراغش میاد که نکنه طرف مقابلش پاکه نکنه این دوباره خیانت کنه 

نمیدونم شاید اکه بفهمم طرف واقعا قصدش زندگیه بنویسم سالمه

ببین بحث پاکی من نی اون همه طوری منو میخواد ولی میخواد بدونه اگ طرف باهام کاری کرده بلایی ب سرش بیار ...

احساس میکنم این اقا دنبال شر میگرده کلا 

خیلی دنبال یه زندگی بی حاشیه و اروم نیست 

هیچ کمکی از دستم بر نمیاد برات انجام بدم ولی ۱۴ تا صلوات میفرستم ان شاالله که هر چی خیر و صلاحته پیش ...

قربونت بشم مرسی عزیزم واسم دعا کن❤🥺

ببخشيد اينو ميپرسم ولى جدا از اينكه اون طرف ميخاسته زورى دخول انجام بشه بقيش هم زورى بود يا خاست خود ...

به اون خدای بالاسرم زوری و باکتک

به اون خدای بالاسرم زوری و باکتک

عزیزم ظاهرا این دوتا آقا پسر عمو هستن 

ازدواجم کنی یه جورایی همیشه قراره ببینیش 

یکم کارت سخته

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃