2777
2789
عزیزم ممنون میشم منم تگ کنی❤️

حتما گلم❤️

هم راجب انرژی های مردانه هم زنانه توضیح میدم کامل

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما عزیزم ممنونم میشم اگه منم تگ کنی تو تاپیکت ☺️😊🌹.

حتما گلم💕

اولین انرژی هم که براش تایپک میزنم پرسفون هستش

تگ میکنم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حتما گلم💕اولین انرژی هم که براش تایپک میزنم پرسفون هستشتگ میکنم

اتفاقا می‌خوام یه چیزی بگم شاید برات جالب باشه.

منم توی واقعیت خارج سایت زنا خیلی باهام بد حرف میزنن ولی از وقتی که اومدم توی این سایت دیدم برخورد اکثریت باهام خوبه و کسی مثل واقعیت اذیتم نمیکنه و بهم توهین نمیکنه.

عجیب نیست؟

خب؟دلیل حسادت شون چیه؟مگه پرسفون چی داره ؟

پرسفون به تعداد قابل توجهی از مرد ها میخوره، انرژی زنانه بالایی داره چون دخترانس 

و تایپ های زنانه مثل آفرودیت و پرسفون میتونن تونه زیادی رو جلب کنن ولی به شکل متفاوت

برای همین هم آفرودیت و پرسفون ممکنه باهم جور نشن

پرسفون همون دختره پاک مهربونه که خودشه، یه حالت بامبی مانندی داره

برای همین ممکنه از توجه هایی که بهش میشه زنای اطرافش بهش حسودی کنن یا احساس نا امنی کنن کنارش

چون من خودم دختر آروم و متعادلیم و سعی می کنم به کسی توهین نکنم و به آدما احترام بذارم.

اصلا این یکی از دلیل. های اصلی جذابیت پرسفونه 

پاک بودن 

الان لقب آدری، آخرین معصوم سینما هستش

فیلم هاش رو نگاه کنی قشنگ یه پرسفون رو به نمایش گذاشته

اتفاقا می‌خوام یه چیزی بگم شاید برات جالب باشه.منم توی واقعیت خارج سایت زنا خیلی باهام بد حرف میزنن ...

چون توی سایت

با دنیای واقعی خیلی فرق داره

براشون یه کسی نیستی که بهت حسودی کنن یا احساس رقابت باهات کنن

چون میتونی یه مخاطب خیلی خوب باشی

بهت حس خوبی دارن

اصلا این یکی از دلیل. های اصلی جذابیت پرسفونه پاک بودن الان لقب آدری، آخرین معصوم سینما هستشفیلم هاش ...

من یکی از فیلم های به اسم معما رو دیدم .خیلی قشنگ بود.آدری ترکیب پرسفون با چی هست؟

من mbti امinfpو انیاگرامم تیپ ۹صلج جو دراومد.

میگن آدری هیپبورن هم انیاگرامش ۹بوده و تیپ شخصیتی اش infpبوده.