2777
2789
عنوان

عشق جاری و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3550 بازدید | 127 پست
خو دیشب تا امرو همش دعوامونه رفت سرکار اگ برگشت خونه میخایم صحبت کنیم چون گفت ب خانوادت میگم

خب بدون دعوا بگو که میدونم چیزی نیست 

اما من از این رفتارت ناراحت میشم 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
نه بابا بارداری چیع .حتما قرص بخور .به مادر شوهرت بگو جاریتو بنشونه سر جاش .جاریت ازین سلیطه هاس یا ...

مادر شوهرم عاشق جاریمه .. نه والا زبون داره دو متر .. بی شک حقو بهم نمیدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم خواهشا کمکم کن اگ امد چ بگم

به بین من هنوز تا ۱۰ سال دیگه جاری ندارم خدارو شکر

ولی شوهرم یه زن عمو داره ۱۰ سال از خودش بزرگتر

جوون و جذابه زن عموهه  این خیلی اویزون بود شوهرمم همش نگاش میکرد زن عموش رو منم اومدم شمارش تو گوشی شوهرم پاک کردم و از همجا شبکه مجازی انفالوش کردم کل خانوادش میدونن خوشم نمیاد چون زنهم اویزون بود دیگه خودش کشید کنار از زندگیمون😒توهم کارای مثل من کن 

به بین من هنوز تا ۱۰ سال دیگه جاری ندارم خدارو شکرولی شوهرم یه زن عمو داره ۱۰ سال از خودش بزرگترجوون ...

خوب این زن برادرش یه سر خونه مادر شوهرمه شوهرمم هرشب میره خانوادش میبینه .. اونجا ک نگاه میکنن ربطی ب شماره اینا نداره

خوب این زن برادرش یه سر خونه مادر شوهرمه شوهرمم هرشب میره خانوادش میبینه .. اونجا ک نگاه میکنن ربطی ...

این تا شوهرت خودشو درست نکنه درست نمیشه امشب منطقی بگو زشته جلو من و پدر مادرت خیلی ضایع نگا زن داداشت میکنه تومگه ۱۵ سال ندیدیش بگو چها که در بارت فکر نکننن زشته این نگاها منطقی حرف بزن 

هول نبود ایقد نگا زن داداشش نمیکرد

ببین منم دقیقا همین مشکل تورو داشتم اوایل عروسیم شوهرم و جاریم اینجوری بودن مثلا سر سفره شوهرم برا جاریم غذا میکشید میداد بهش ولی بمن اصلا تعارفم نمیکرد انقدر عذابم دادن خدا لعنتش کنه جاریم رو ۵سال تمام تو زندگی من دعوا انداخت ۵سال تمام خونمو کرد تو شیشه انقدر با شوهرم جنگیدم جنگیدم 

تا موند تازه تازه ۲ساله شوهرم بدی های جاریم رو دیده ب چشم خودش دیگه الان اصلا محل جاریم نمیذاره و محل زندگیمونم خیلی دور شده دیر ب دیر میبینمشون مثلا زنگ بزنم خونه مادر شوهرم باشه من نمیرم اصلا فرداش میریم ب شوهرمم نمیگم ب خاطر اون بهامه میارم