2777
2789
عنوان

عشق جاری و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3550 بازدید | 127 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک هاتو خوندمتوی دوران عقد هم متوجه این قضیه بودیچرا همون موقع جدی باهاش حرف نزدی؟

حرف زدم ارتباطش کم کرد منک کم میدیدمشون اون موقع حالا بعد عروسی هرشب خونه مادر شوهرم ک میبینمشون میبینم یه سر چشم تو چشمن

فقط فقط فقطاحازه نده جاریت بفهمه ک بدجور اذیتت میکنه و حرصت میدناصلا انگار برات مهم نیست

نه نمیذارم متوجه بشه .. یبار خو رون شوهرم نیشکون گرفت تو عقد مثلا خ خوش اخلاقه

جاریم عشوه میاد .. شوهرم دارم میگم نگاش میکنه یه سر جاریمم نکاش میکنه .. امشب امد چکار کنم ثراره منو ...

ببین شلوغ بازی در نیار 

بگو یه موضوع اذیتم میکنه 

بگو من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم 

ولی این موضوع اذیتم میکنه اونقدر اذیتم میکنه که میتونم قید زندگیمو بزنم و برم .پس اگه میخوای به این نوع نگاهت ادامه بدی دیگه منو نخواهی داشت 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

امشب اصلا در این مورد حرف نزن 

ناراحت هم نباش 

حساس میشه 

غیر مستقیم حواست باشه تا بتونی 

مطمئن بشی قضیه چیه

به جاریت هم چیزی نگو

رفتارتم عادی باشه

طوری که همسرت فکر کنه تو مسئله رو فراموش کردی

عجله نکن و صبور باش

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
ببین شلوغ بازی در نیار بگو یه موضوع اذیتم میکنه بگو من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم ولی این موضوع اذ ...

واقعا هم بفکر جداییم .. میخامم قرص بخورم ازین ماه ک خدایی نکرده باردار نشم .. چون جلوگیریمون طبیعیه بش اعتماد ندارم

ببین شلوغ بازی در نیار بگو یه موضوع اذیتم میکنه بگو من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم ولی این موضوع اذ ...

واقعا هم بفکر جداییم .. میخامم قرص بخورم ازین ماه ک خدایی نکرده باردار نشم .. چون جلوگیریمون طبیعیه بش اعتماد ندارم

امشب اصلا در این مورد حرف نزن ناراحت هم نباش حساس میشه غیر مستقیم حواست باشه تا بتونی مطمئن بشی قضیه ...

خو دیشب تا امرو همش دعوامونه رفت سرکار اگ برگشت خونه میخایم صحبت کنیم چون گفت ب خانوادت میگم

واقعا هم بفکر جداییم .. میخامم قرص بخورم ازین ماه ک خدایی نکرده باردار نشم .. چون جلوگیریمون طبیعیه ...

نه بابا بارداری چیع .حتما قرص بخور .

به مادر شوهرت بگو جاریتو بنشونه سر جاش .

جاریت ازین سلیطه هاس یا آرومه ؟

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫