2777
2789
عنوان

عشق جاری و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3530 بازدید | 127 پست
عذااااابچون هروقت بهش گفتم چرا میری اونجا پر انرژی و شاد میشی بهم میگه تو حساسی وگرنه من بچگی بغل ای ...

شوهرمم میگ من از ۱۵ سالگی باهم بزرگ شدیم مثل خواهر بزرگمه خوب چرا نگاه خواهرت ایقد نمیکنی پ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خیلی حساس بازی دربیاری بیشتر مراقب هست ک چیزی متوجه نشی.ی مدت بیخیال باش تو ظاهر ولی پیگیرشون با ...

اره ولی دیشب نتونستم تحمل کنم ک از دهنم پرید کم اوردم .. تازه عروسم دلم همش غمگینه و ناراخت

شوهرمم میگ من از ۱۵ سالگی باهم بزرگ شدیم مثل خواهر بزرگمه خوب چرا نگاه خواهرت ایقد نمیکنی پ

اه اه

کلا چشمش رو اون زنکه لجن و آشغاله

اونم اونقدر مهربانه با شوهرم

خب مگه من زن نیستم؟ مگه اونم زن نیست؟ خب ما باید باهم تعریف کنیم چرا همش مخاطبت شوهره منه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
بخدا حتی جاریم میره تو اشپزخونه شوهرم از تو حال کلش کج میکنه ک فقط ببینتش

تیپ و قیافه جاربت چطوره 

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
چقدر بد برخورد کردی .نباید روش را بهت باز کنی .جاریت چه جور زنیه ؟؟؟ شوهرت چه جور مردیه؟

جاریم عشوه میاد .. شوهرم دارم میگم نگاش میکنه یه سر جاریمم نکاش میکنه .. امشب امد چکار کنم ثراره منو شوهرم صحبت کنیم