2777
2789

شوهرم نیس صبح تا ۱۲ شب سرکاره بعدم میاد خسته

دریغ از یه کمک به من

بچه ۳ ساله بازیگوش و پرانرژی دارم روانی شدم هنوز بیداره بخدا

شهر غریبم نه تفریحی نه هیچی

از زندگیم متنفرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی شرایط و زندگی خیلی سخته هر کس یه مشکل و چالش داره ...همسرت که سر کار هست ببین میتونی بچه رو مهد کودک یا جایی مطمئن تبت نام کنی که هم با همسن و سال خودش بازی کنه هم انرژی تخلیه بشه چند ساعتی هم خودت استراحت کنی ...

گلم هر کی به یه نحوی اسیر و درگیرهمنم ms گرفتم ریده شده به اعصاب و زندگیم

ام اس از استرسه یا ارثیه؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خوب این بچه رو روزا ببرش بیرون بگرده خسته شه شبا بخوابه روز میخوابه شب بیدار میمونه

شما بگو کجا ببرمش؟ هوا یخه

تو خیابون بچرخیم؟

خیلی عصبی ام الان نمیتونم شرایطمو توضیح بدم

میدونم تو هم دل دماغ نداری درکت میکنم وقتی آدم از شوهر محبت نبینه همین میشه ولی اون بچه چه گناهی داره دیگه به هیچ عنوان بچه نیار تا وقتی حالت بهتر شع شوهرت درکت نمیکنه تو خودت مریًض نکن منم مثل تو بودم