2777
2789
عنوان

تو سن سیزده تا شونزدع ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 65 پست
ببین یه سوال چطور اون موقع روابط زناشوییو بلد بودی؟نمیترسیدی؟من همین الانم که سی سالمه حس میکنم بلد ...

دختر ۱۳ ساله رابطه انجام میده اینا بکنار

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت همینو ولی عروس اون یکی خالم متولد ۸۴ همسن منه ۹۸ عقد کرده الان راضیه

خو هنوز که ۱۰ سال نشده 

حداقل ۱۰ سال باید بگذره

همین الانم به قول فیلم مهران مدیری اندازه گاااو نمیفهمه چه برسه اون موقع 😐😂

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
قربونت همینو ولی عروس اون یکی خالم متولد ۸۴ همسن منه ۹۸ عقد کرده الان راضیه

آخه دختر جان عروس خاله ت چرا باید بیاد چالش های  زندگیش رو واسه دختر خاله شوهرش بگه، 

من دختر عموم 18  سالگی ازدواج کرد خودش تا به حال حتی یک کلمه در مورد خانواده شوهرش و چه ازدواجش چیزی نگفته، ولی بوده باهاش بیرون رفتم واسه یه کاری گفتم بیا یه دور پاساژ هم بزنیم مخالفت کرده فهمیدم شوهرش خوشش نمیاد، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خو هنوز که ۱۰ سال نشده حداقل ۱۰ سال باید بگذرههمین الانم به قول فیلم مهران مدیری اندازه گاااو نمیفهم ...

اینا بکنار خالم ۱۴ عروسی کرد الان ۶۰ سالش راضیه زن دایی کوچیک سال ۹۴ عقد کرد ۱۵ بود الانم راضی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

فیلم ببین جدول حل کن.چیپس بخور .

حوصله فیلم ندارم  سرما خردم

[QUOTE=366064601]حوصله فیلم ندارم چقدر ضد حالی پس حوصله چی داری؟بگیر بخواب

سردرم