2777
2789

۲۶ سالمه قدم ۱۵۶ خیلی خشم درونی دارم با این قدم میتونم برم کیک بوکس؟

خشم آدم رو خالی می کنه یا نه؟

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تابستون چند سال پیش رفتم مربی خیلی بیخودی بود همش سرش تو گوشی بود اصلا توجه نمیکرد ببینه طرف یاد گرفته ی حرکت جدید بهش بده 

نصف دخترا هم تامبوی بودن 😂 نرفتم دیگه

خواستی بری جا خوب برو و فکر کنم یکم طول بکشه به اون مبارزه و کیسه بوکسی که تو ذهنته برسی اول ی سری چیزا ابتدایی آموزش میدن 

ولی ی مدت دفاع شخصی هم رفتم اون خیلی خوب بود🥲 بعضی جلسه ها مبارزه آزاد بود یکی دزد میشد از اون یکی ی چیزی میدزدید مثلا بعد میوفتادیم به جون هم😂😂

تو این کاره نیسی تاحالا ورزش کردی اصلن

ببین میزنم فک و سر و صورتت رو میارم پایین اومدی ب گوه خوری تو تاپیک من حالا خیلی ام ورزش کردم ب دلیلی وزنم بالا رفته خیکی 

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

من خیلی سال پیش نوجوانی کار میکردم مربی ..... داشتم برای همین راضی نبودم. عزیزم شما که میخوای ورزش کنی وقت و هزینه بزاری چرا بدنسازی نمیری که خوش اندام هم بشی. فردا روزم کلی به کارت میاد و اعتماد به نفست می‌ره بالا