2777
2789

۴ سال برا خودش درس خونده کارشناس شد کارش توی اتاق عمل خوب بود اد جراح شده الان با ۲۵ سال سن ماشین خریده لباسای شیک داره پول جمع میکنه خونه بخره 

ن زحمت پزشکی کشیده ن هیچی از پزشکم بیشتر درمیاره گفتن ک یه دکتر هم توی بیمارستان ازش خواستگاری کرده اون رد کرده خوش ب حال والا سانش کار داره 😐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه استخدامه که حقوقش خیلیم زیاد نیست شاید جدا از اون منبع درامد دیگه ایم داره

عزیزم اد جراح شده سر هر عمل پورسانت برمی‌داره مثلا اگه عملی ۲۰۰ میلون باشه حدودا ۱۰ تا ۲۰ میلیون مال اینه فک کن در روز ۳ تا عمل انجام بده 😑

خوش به حالش ولی تو از کجا میدونی زحمتی نکشیده؟

زحمت کشیده ولی پزشکی فقط میخوای درس بخونی بعد بری ۴ سال تخصص بری ۲ سال بری طرح تازه از یه پایه حقوقی شروع کنی این از الان ماهانه حدود ۲۰۰ میلیون داره برا خودش

عزیزم اد جراح شده سر هر عمل پورسانت برمی‌داره مثلا اگه عملی ۲۰۰ میلون باشه حدودا ۱۰ تا ۲۰ میلیون مال ...

فک نمیکنم با کارشناسی بشه همچین کاری کرد

کسی که اتاق عمل میخونه کنار دست پزشک جراحه و اکثرا استخدام میشن

دمش گرم 

همین که تو کنکور قبول شده

بعدشم زحمت کشیده

معلومه درساش خوب بوده

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

زحمت کشیده ولی پزشکی فقط میخوای درس بخونی بعد بری ۴ سال تخصص بری ۲ سال بری طرح تازه از یه پایه حقوقی ...

شاید منبع درآمد دیگه ای داره

ولی هرچی هست واقعا خوش به حالش

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂