2777
2789
عنوان

نوار مشبک یا پنبه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 60 پست
فقط به خاطر بسته بندیش؟جنسش یده؟

جنسشو خیلی یادم نیست چون بزرگ و خیلی ضخیم بود اذیت بودم منم کوچیک بودم ۱۱ و نیم سالم بود هیکلمم کوچیک بود واسم خیلی بزرگ بود

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نشت نمیدهضد حساسیته؟میرم یکی میخرم خوب بود باز میخرمالان ۶ تا نوار مولپد مشبک رو چکار کنمانداختم کمد ...

اگه پوستت حساس نیست استفادش کن مولپد هم خوبه 

نشت هم که نمیده ولی نشتی خیلی به طرز نوار گذاشتن و شور‌تی که میپوشی بستگی داره

شور‌تت اصلا یه ذره هم نباید گشاد باشه

بعد برای نوار گذاشتن شور‌ت پادار انقدررر راحته کمتر هم نشت میده حتما امتحانش کن

شورت معمولیم که میپوشی باله های چسب دار نوارو بجای اینکه به شور‌ت بچسبونی اون دوتارو کامل به همدیگه بچسبون دیگه اصلا نشت نمیده البته نوارتم باید اندازت باشه اگه واست خیلی بزرگ باشه این روش جواب نمیده

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نشت نمیدهضد حساسیته؟میرم یکی میخرم خوب بود باز میخرمالان ۶ تا نوار مولپد مشبک رو چکار کنمانداختم کمد ...

این همزمان هم نرم و پنبه ایه هم مشبکه اصلا زبر نیست

اندازش هم تقریبا مثل همون مولپده که داری 

بعد همین نیمه ضخیم یه سایز کوچیکترشم هست اگه میخوای یعنی طول نوار کمتره 

این همزمان هم نرم و پنبه ایه هم مشبکه اصلا زبر نیستاندازش هم تقریبا مثل همون مولپده که داری بعد همین ...

یعنی بزرگترین محبت رو بهم کردی واقعا مرسی از همه بهتره باهام رفاقت کردی بازم ازت سوال میپرسم واقعا نیاز داشتم بهت😭💋 مامانم کلی برات دعا کرد😅