اگه دوست داری آرامش داشته باشی و یه زندگی عادی هیچ وقت بهش فکرم نکن
اگه کنکور قبول شم ازدواج میشه جز آخرین اولویتای زندگیم و یا کلا کنار میزارم
تنها راه نجاتم قبولی کنکور و دانشگاه رفتنه چون تو خانوادم خیلی اذیتم دعا کن قبول شم
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره البته اضافه کنم من محیط زندگیم خیلی رواین موضوع تاثیر داشت ولی خب راضیم خوب بوده
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
قربونت همینو ولی عروس اون یکی خالم متولد ۸۴ همسن منه ۹۸ عقد کرده الان راضیه
یکی از دوستام متولد ۸۶ بچش چن ماهشه
یکیشونم الان ۲/۳ ساله ازدواج کرده بازم متولد ۸۶
کلا نمیدونم چرا و چب باعث شده اکثر دوستام که باید امسال دوازدهم باشن ازدواج کردن یا نامزدن