2777
2789
عنوان

تو سن سیزده تا شونزدع ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 65 پست
اگه دوست داری آرامش داشته باشی و یه زندگی عادی هیچ وقت بهش فکرم نکن

اگه کنکور قبول شم ازدواج میشه جز آخرین اولویتای زندگیم و یا کلا کنار میزارم

تنها راه نجاتم قبولی کنکور و دانشگاه رفتنه چون تو خانوادم خیلی اذیتم دعا کن قبول شم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
فهمیدم دایبم رفته دختره ۱۳ ساله رو عقد کرده

داییت چن سالشه؟ هیزه؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره البته اضافه کنم من محیط زندگیم خیلی رو‌این موضوع تاثیر داشت ولی خب راضیم خوب بوده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
۱۳ ازدواج کردم ۲۳ جدا شدم

چرا جدا شدی عزیزم؟

فهمیدم دایبم رفته دختره ۱۳ ساله رو عقد کرده

مردا که عاشق اینن دختر کم سن بگیرن ولی واقعا زیر ۲۰ازدواج نکنین پشیمون میشید

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اره البته اضافه کنم من محیط زندگیم خیلی رو‌این موضوع تاثیر داشت ولی خب راضیم خوب بوده

چند سالگی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

مردا که عاشق اینن دختر کم سن بگیرن ولی واقعا زیر ۲۰ازدواج نکنین پشیمون میشید

من فقط جهت سرگرمی مینوسم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

چند سالگی

۱۵ الان ۲۱ سالمه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
قربونت همینو ولی عروس اون یکی خالم متولد ۸۴ همسن منه ۹۸ عقد کرده الان راضیه

یکی از دوستام متولد ۸۶ بچش چن ماهشه

یکیشونم الان ۲/۳ ساله ازدواج کرده بازم متولد ۸۶

کلا نمیدونم چرا و چب باعث شده اکثر دوستام که باید امسال دوازدهم باشن ازدواج کردن یا نامزدن

اگه کنکور قبول شم ازدواج میشه جز آخرین اولویتای زندگیم و یا کلا کنار میزارمتنها راه نجاتم قبولی کنکو ...

درک میکنم منم تو این شرایط بودم بخاطرش حتی از عشقم گذشتم🥲💔

انشالله که قبول بشی