2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شب یهو از خواب پریدم احساس کردم صدای قرآن خوندن میاد صدا رو دنبال کردم متوجه شوم از واحد کناریمون میاد یعنی گوشمو چسبوندم به دیدار صدا واضح تر شد(واحد بغلی اون زمان خالی بود کلیدشم واسه بازدید مستاجر دست ما بود)😐😐

من یه بار خواب دیدم عروسی خالمه دو تا خانوم خیلی قد بلند از حالت عادی بلندتر و خیلی سفید اومدن 

بعد گفتن ما گشنمونه غذا بدید خالم بردشون آشپزخونه یکیشونم رفت دسشویی اون یکی خواهره گفت ما جنیم خواهرم اومده تو رو بکشه زود از خواب بیدار شوووو

منم از خواب پریدم 

امروزم خونه تنها بودم خواب بودم یهو تو خوابم آیه قرآنی پخش شد از خواب پریدم حس کردم یکی رو به روم بود بهم خیره بود

از هرکدوم بیشتر حال میکنی با تعریف کردنش

۳شب پیش بود با حس تشنگی بیدارشدم یه لحضه کسیو دیدم کنارم نشسته چشمام خواب بود هنوز فک کردم همسرم بلند شده بیشتر چشمامو باز کردم موجودی کاملا وحشتناک دیدم که داره به همسرم میخنده و نوازشش میکنه تقریبا یک دقیقه بود داشتم میدیدمش قهقه زد و رفت

وکیلم...❤️