2777
2789
عنوان

رگ خواب مردها چیه

798 بازدید | 86 پست

چکار باید کرد ک اخلاقشان خوب باشه و به حرف گوش کنن 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قورمه سبزی با ته دیگ

جدی پرسیدم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
هیچ باید مثل بچت که داری بزرگش میکنی اونم همین رفتاروباهاش داشته باشی

پس حدسم درست بود 

ولی من حوصله بچه داری ندارم ....ی بچه ۱ ساله دارم دیگه بچه ۴۰ ساله نمیخوام 

من خودم کاربر آقا هستم . آخه این چیزی نیست که بگی . هر مردی مثل هر زنی از یه چیزی خوشش میاد ولی بطور ...

خب اگر زن این چیزایی ک فرمودین رو دریافت نکنه نمیتونه به شوهرش انتقال بده 

من وقتی عشق و محبت و توجه نبینم چطوری میتونم به شوهرم عشق بدم اخه

قطعا مشترک نیست و هرکس ر‌گ خواب مختص به خودش داره....مثلا من میدونم برای همسر خودم چیکار کنم اما خب توضیح نمیتونم بدم😎😎

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خب اگر زن این چیزایی ک فرمودین رو دریافت نکنه نمیتونه به شوهرش انتقال بده من وقتی عشق و محبت و توجه ...

الان که بحث تلافی یا محکوم کردن نیست شما سوال کردی منم جواب دادم . توی زندگی زناشویی  همه چیز باید دوطرفه باشه حالا اگر یکی انجام نمیده اشتباه میکنه . ولی جواب سوالت همونیه که گفتم . حالا اگر شما دریافت نمی‌کنید از طرف شوهرت بحثش جداست