چکار باید کرد ک اخلاقشان خوب باشه و به حرف گوش کنن
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعاکنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
هیچ باید مثل بچت که داری بزرگش میکنی اونم همین رفتاروباهاش داشته باشی
پس حدسم درست بود
ولی من حوصله بچه داری ندارم ....ی بچه ۱ ساله دارم دیگه بچه ۴۰ ساله نمیخوام
من خودم کاربر آقا هستم . آخه این چیزی نیست که بگی . هر مردی مثل هر زنی از یه چیزی خوشش میاد ولی بطور کلی همون چیزی که زنا دوست دارن . آرامش . محبت. زبون خوش و ...
من خودم کاربر آقا هستم . آخه این چیزی نیست که بگی . هر مردی مثل هر زنی از یه چیزی خوشش میاد ولی بطور ...
خب اگر زن این چیزایی ک فرمودین رو دریافت نکنه نمیتونه به شوهرش انتقال بده
من وقتی عشق و محبت و توجه نبینم چطوری میتونم به شوهرم عشق بدم اخه
خب اگر زن این چیزایی ک فرمودین رو دریافت نکنه نمیتونه به شوهرش انتقال بده من وقتی عشق و محبت و توجه ...
الان که بحث تلافی یا محکوم کردن نیست شما سوال کردی منم جواب دادم . توی زندگی زناشویی همه چیز باید دوطرفه باشه حالا اگر یکی انجام نمیده اشتباه میکنه . ولی جواب سوالت همونیه که گفتم . حالا اگر شما دریافت نمیکنید از طرف شوهرت بحثش جداست