2777
2789
عنوان

بیاین بگین چکار کنم

128 بازدید | 16 پست

من  رفتم خونه نامزدم اون اوایل دیدم دختر خاللش امتحان ریاضی داره بلد نیست گفتم بیا من یاد دارم 

الان هر وقت منو بیکار میبینن خالش فورا زنگ میزنم به دخترش میگه بیا بیکاره یادت بده😭من خودم دانشجو ام درس دارم باز نامزدم پیام داده بیا امشب خونه خاله دعوتیم دخترش فردا امتحان ریاضی داره کلاس هشتمه 

خسته شدم بخدا 🥲

بگو بهشون راحت 

بگو الان شرایطش رو ندارم و خودم امتحان دارم 

سرم خلوت شد میام بهتون میگم حتما و...

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو شرمنده وقت ندارم تاماام

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بگو بهشون راحت بگو الان شرایطش رو ندارم و خودم امتحان دارم سرم خلوت شد میام بهتون میگم حتما و...

آخه میدونی آدم تو عمل انجام شده قرارع میده می‌ره به نامزدم میگه امشب شام خونمون دعوتید بعد فورا تا میرسم میگه بیا کتابتو یادت بده

بدون رودرواسی بگو نه بهشون

بگو کار دارم خودم و...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

شرایط سختیه . حالا اگر در حد رفع اشکال باشه اشکال نداره ولی اگر از ب بسم الله بخوای باهاش کار کنی تا ...

آخه ضعیفه از همون اول یبارربراش میگم تا آخر باز  میگه یک مرور بکن یک امتحان ازش بگیر 

ولم نمیکنن من خودم خواهرم همسنشه  امروز به تیکه به نامزدم گفتم من خواهر خودمو یاد نمیدم خودش میخونه چون درس دارم گرفتارم 

می‌تونه تازه خواهر شوهرم معلمه که دختر خالش میشه فقط مخام منو نزارن به حال خودم

پس ضعیفه ک حالشو ندارن احتمالا نتونستن مطالب رو بهش تفهیم کنن .

حالا این دفعه ک گفتی بهش میگم . ولی درحین کار به مامانش بگو ریاضیش ضعیفه و فکرکنم کار من باشه که روبراهش کنم .گناه داره براش کلاس خصوصی بگیرید تا قوی بشه.