2777
2789
عنوان

ولی من فکر میکنم جدی جدی بابام جنی چیزی داره💩💩

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست
چاره چیه؟چطوری میشه با این آدم!!!! کنار اومد؟؟من که گاهی میبینمش دیوانه میشمبیچاره مامانم

هیچی 

ندید بگیرینش

من خیلی وقته که کنار اومدم با رفتارهای پدرم

البته گزندی به من نرسونده چون بچش هستم و تک دخترم ولی مادرم رو با حرفاش خیلی آزار داده 

ولی خوب باز هم پدرمه و زحمتمو کشیده و اگه خار تو پاش بره انگار تو قلبم رفته 

از نظر من اسپند دود کنید و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم ۷ بار صبح ...

ممنونم

حتما انجام میدم

شما نتیجه گرفتی؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چاره چیه؟چطوری میشه با این آدم!!!! کنار اومد؟؟من که گاهی میبینمش دیوانه میشمبیچاره مامانم

سعی کن بپذیریش 

پذیرش نعمت بزرگیه که واقعا به آدم آرامش میده 

میدونم سخته خیلی هم سخته 

ولی قبول کن این آدم اینه با این ویژگی ها

من پذیرفتم ولی جاهایی که حس کنم داره زیاده روی میکنه تو مکالماتش با مادرم بهش تشر میزنم 

ممنونمحتما انجام میدمشما نتیجه گرفتی؟

اره در کنارش روز یکشنبه ۳۶۰ بار بگو یامحمد یا علی به نیت مهربون شدن اعضای خانواده خییییلی اثر داره ✅✅✅✅هر پنجشنبه هم سوره انسان بخون . 

تمامشون مجرب و معتبر هستن و خیلی زود جواب میده ان شاءالله.

باز تو خوبه فقط باباته من همه اطرافیانم همینه رفتارشون خستم کردن

من خودم میتونم تحمل کنم

ولی برای مامانم واقعا ناراحت میشم

مگه تقصیر خودشه که هزار تا بیماری داره؟ 

یه جوری رفتار می‌کنه انگار مامانم عاشق دکتر رفتنه!!!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اره در کنارش روز یکشنبه ۳۶۰ بار بگو یامحمد یا علی به نیت مهربون شدن اعضای خانواده خییییلی اثر داره ✅ ...

انشاالله 

ممنون

سعی کن بپذیریش پذیرش نعمت بزرگیه که واقعا به آدم آرامش میده میدونم سخته خیلی هم سخته ولی قبول کن این ...

مثلا چی میگی؟

چطوری برخورد میکنی؟

من حس میکنم به رابطه من و مامانم حسادت می‌کنه

اگه پشت مامانم باشم بدتر می‌کنه باهاش

من خودم میتونم تحمل کنمولی برای مامانم واقعا ناراحت میشممگه تقصیر خودشه که هزار تا بیماری داره؟ یه ج ...

منم اگه دردم یکی بود تحمل میکردم کلا دیگه رو حرف هیشکی حساب نمیکنم بسکه رنگ عوض میکنن مادرتم تاحالا باید شناخته باشتش بهش بگو ناراحت نباش تو که میدونی دست خودش نیست

دوقطبی هستش

بله احتمالا

ولی وقتی خودش قبول نداشته باشه ، من میتونم کاری کنم؟؟

انشاالله ممنون

خواهش میکنم . دیگه ناراحت نباش من خودم کشیدم درک میکنم . ان شاءالله خوب میشه راحت میشین ✅ ولی باور کن این رفتارای بد غیر عادی بخاطر انرژی منفیه .

صوت دعای احتجاب هم خیلی خوبه یعنی هروقت دیدی میخواد شروع کنه بدرفتاری توی اتاقت پخش کن اروم میشه 

مثلا چی میگی؟چطوری برخورد میکنی؟من حس میکنم به رابطه من و مامانم حسادت می‌کنهاگه پشت مامانم باشم بدت ...

بهش میپرم طرف مامانمو میگیرم 

میگم چرا اینجوری میگی یا چرا این حرفو زدی 

یا وقتی ببینم مثلا این حرفو به مامانم زد خودم مامانمو میبرم دکتر 

مامانمم جدیدا یاد گرفته وقتایی که تلخ حرف میزنه جوابشو میده یا نفرینش میکنه اونم مجبور میشه کوتاه بیاد

منم اگه دردم یکی بود تحمل میکردم کلا دیگه رو حرف هیشکی حساب نمیکنم بسکه رنگ عوض میکنن مادرتم تاحالا ...

حتی وقتی مامانم ناراحت نشه، من براش ناراحت میشم 

دلم براش میسوزه

انگار تا حالا زندگی نکرده

همش پای این شوهر و بچه هاش مونده و پیر و مریض شده

هیچ قدردانی هم نمیشه ازش