2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و آزمایش منفی 😐

1627 بازدید | 40 پست

خانما کسی چنین شرایطی براش پیش اومده اخر چی شده؟ من روز موعد که بی بی زدم کلن منفی بود بعد سه روز تاخیر یکم هاله انداخت و الان که ۷ روز گذشت از تاخیر هاله صورتی انداخت که کاملا مشخصه دیروز آزمایش خون دادم بهم گفت منفیه آخه مگر میشه چطور ممکنه پس بی بی چکم روز به روز داره پر رنگ تر میشه منم عفونت ادراری یا چیزی ندارم قرصم مصرف نمیکنم بنظرتون بازم صبر کنم یا نه دیگه باردار نیستم عجب بلا تکلیفی مونده 

کیست نداری؟

شاید آزمایشگاه اشتباه کنه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا خدا 😐منم بی بی مثبت شده آزمایش نرفتم یعنی اشتباهه اون اخری مال دیروزه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

عکس بذار گلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
شما خیلی پر رنگ عزیزم حتما بارداری ولی من صورتی کم رنگ بود

خیلی ترسیدم اینجوری گفتی مطمئنی واسه من مثبتع؟

چندروز تاخیری؟ آخه من آزمایش ندادم نوبت گرفتم هفته بعد برم سونو یه دفعه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ترسیدم اینجوری گفتی مطمئنی واسه من مثبتع؟چندروز تاخیری؟ آخه من آزمایش ندادم نوبت گرفتم هفته بعد ...

من یک هفته تاخیر دارم شما چند وقت تاخیر داری ؟ باز میخام برم آزمایش بدم ولی ده روز صبر میکنم

من یک هفته تاخیر دارم شما چند وقت تاخیر داری ؟ باز میخام برم آزمایش بدم ولی ده روز صبر میکنم

منم یه هفته تاخیر...روز پنجم اون دوتا بی بی بالایی ها مثبت شد روز ششم اون پایینی 

دیگ فکر کردم باردارم ...علائم هم داشتم حالت تهوع و درد پریودی و ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این مثبته احتمالا زود رفتی بتا بالا نرفته

بعضی خانوما تو ادرار زودتر نشون میده تا خون 

شاید لقاح دیر بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40