2777
2789
عنوان

ولی من فکر میکنم جدی جدی بابام جنی چیزی داره💩💩

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 34 پست
بهش میپرم طرف مامانمو میگیرم میگم چرا اینجوری میگی یا چرا این حرفو زدی یا وقتی ببینم مثلا این حرفو ب ...

اینقدر حالم گرفته شد که به فکرم نرسید خودم مامانمو ببرم😭

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اینقدر حالم گرفته شد که به فکرم نرسید خودم مامانمو ببرم😭

عزیزم 💔

حتما بهش تشر برو و بگو حرفت خیلی بده و تاوان داره بترسونش 

بگو برای من هر دوتون مهم و عزیزید ولی نمیزارم که به هم صدمه بزنید و قلب همو بشکنید 

من انقدر اینجور حرفارو زدم بابام دیگه حفظ ظاهر میکنه و جلوی من به پر و پای مامانم نمیپیچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی وقتی مامانم ناراحت نشه، من براش ناراحت میشم دلم براش میسوزهانگار تا حالا زندگی نکردههمش پای این ...

شما براش صدتو بزارو خوب باش براش کافیه دیگه احساس تنهایی نمیکنه

عزیزم 💔حتما بهش تشر برو و بگو حرفت خیلی بده و تاوان داره بترسونش بگو برای من هر دوتون مهم و عزیزید ...

امیدوارم تاثیر داشته باشه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
شما براش صدتو بزارو خوب باش براش کافیه دیگه احساس تنهایی نمیکنه

امیدوارم