2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سونو گلو برو. چند وقته که اینجوری؟  

مطمئنی لنف هست. عده بزاقی نیست. معمولا غذه بزاقی زیر زبون بخاطر عفونت دندان عفونی و درد ناک میشه و سنگ ساز میشه.... اگر غده بزاقی باشه باید کمی ترشی بخوری در روز که مرتب غده ترشح کنه . و برای عفونتش هم چای و نمک را تو دهنت غرغره کن.

سونو گلو برو. چند وقته که اینجوری؟ مطمئنی لنف هست. عده بزاقی نیست. معمولا غذه بزاقی زیر زبون بخاطر ...

من اول توی دهنم بهاطر دندون عقلم زخم شد و آفت زد بعد متوجه این شدم - رفتم پیش متخصص گفت باید دندون بکشی الان یکماهه کشیدم اما هنوز این مونده اندازه نخوده

اندازه نخوده؟؟ دگتر نرفتن؟ منم دقیقا همونجاست

اره.. گهگاهی نگا میکنم که بزرگ نشده باشه خودش که بیخیاله.. دکتر گفتم برو نرفت.. اما گاها برا عفونت پیش میاد دربرابر میکروبا مقاومت میکنن.. خیلی اگه رومخته برو دکتر سونو بده لازم بود نمونه برداری کن اگه غیرفعال بود مهم نیس.. ولی چون براعفونت دندونته خطری نیس.. برو دکتر آنتی بیوتیک دیگ بده خوب شه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
اره.. گهگاهی نگا میکنم که بزرگ نشده باشه خودش که بیخیاله.. دکتر گفتم برو نرفت.. اما گاها برا عفونت پ ...

مادرم ندول تیرویید داشت فک کردم برااونه اما خوش خیم بود ندول 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
من اول توی دهنم بهاطر دندون عقلم زخم شد و آفت زد بعد متوجه این شدم - رفتم پیش متخصص گفت باید دندون ب ...

دور از جون شما گلم .ما یه آشنا داشتیم انگار زیر زبونش نزدیک فک اندازه یه نخود بود رفت دکتر بهش گفته بود غده بزاقی ش بخاطر عفونت دندان عفونی شده وسنگ ساز شده . عمل کرد سنگ را درآوردن . تو سونو گلو معلوم میشه که لنف هست یا غده بزاقی. اگر درد و ورم داری بهتره یه سونو بری خیالت راحت بشه. انشالله چیزی نباشه و خوب بشی . 

راستی لنف کل بدن هم بهم مرتبطه.