2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه یه آرزو برای بچه‌ت بکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی منم برات آرزو میکنم خدا یه دختر مثل دختر من بهت بده خدایا هزاران بار شکرت عاشقشم انقد با ادب و د ...

🫣 از کجا میدونستی دختر دوست دارم 

مرسی گلم انشاالله ( الان کم کم دارم مقدمات اقدام رو فراهم میکنم تو هفته های آینده)

برام دعا کنین 

انشاالله خدا دخترتون رو حفظ کنه ، سایتون هم مستدام باشه

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

آبرو دار تو دنیا و آخرت باشن.تا آخر زیر پرچم امام حسین بمونن.

چه زیبا

چه قشنگ

الهی آمین 🤲🏻 

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

🫣 از کجا میدونستی دختر دوست دارم مرسی گلم انشاالله ( الان کم کم دارم مقدمات اقدام رو فراهم میکنم تو ...

عزیزدلم والا نمی‌دونم یه حسی بهم گفت این آرزو رو برات بکنم قربونت برم ایشالله زود به آرزوت برسی❤️

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
عزیزدلم والا نمی‌دونم یه حسی بهم گفت این آرزو رو برات بکنم قربونت برم ایشالله زود به آرزوت برسی❤️

مرسی گلم 🥰 🫶🏻

دلم میخواد تن خودش و عزیزانش تاذ۹۰ سالگی سالم باشه ، دلش شاد باشه و همیشه عزیزانش رو شاد ببینه

الهیییییی آمین 🤲🏻