2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم امروز برام یه تیکه کوچیک طلا هدیه گرفت ولی…

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 31 پست

چی بگیم...به لطف بعضی خانمای تیغ زن آقایون هرچی میخرن رو به اسم مامانشون میخرن که یه وقت خانم درخواست مهریه داد بگن که نداریم.....

ولی خوب چه فایده داره اینکار؟

جز اینکه رابطه ی بینشون رو خراب کنه بدتر؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دروغ گفته من با اینکه میرم طلافروشی اقواممون گاهی اوقات میگه ببخشید اسم کوچیکتون رو یادم رفته

چه جالب ، چجوری اسم مشتریشو یادش میره؟

من تا میرم تو طلافروشی میگه به به خانم فلانی😐😂

تازه با شماره ناشناسم زنگ میزنم صدامو میشناسه

چه عیبی داره؟منم طلاهای کل فامیلو از طلافروشی اشنای خودم میخرم همه به اسم منه ، راس میگه طلافروشا خو ...

حرفه ای نیست این کار....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

فاکتور دست شماست؟

اگه اره برات مهم نباشه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چه جالب ، چجوری اسم مشتریشو یادش میره؟من تا میرم تو طلافروشی میگه به به خانم فلانی😐😂تازه با شماره ...

با اسم کوچیک صدات میزنه ؟؟؟والا مارو با فامیل صدامون میزنن تازه بهمون به به هم نمیگن

چی بگیم...به لطف بعضی خانمای تیغ زن آقایون هرچی میخرن رو به اسم مامانشون میخرن که یه وقت خانم درخواس ...

اخه من حاملم

واقعا یه طلای یک گرمی اینقدر ارزش داره که اونم به اسم مامانت باشه؟

این اولین کادویی بود که به عنوان یه مادر میگرفتم

من اگر بودم پسش میدادم میگفتم وقتی در این حد بهم اعتماد نداری ببر بده ب مامانت 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

فامیلی شوهرتون با مادرشون یکیه؟

منظورم اینه پدر مادر همسرتون دختر عمو پسر عمو نیستن احیانا ؟!!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه

چی بگم ،ب قول خودتون ی گرم طلاست باردار هم ک هستی حرص نخور 

با ی بهانه ای بعداً بفروش

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اخه من حاملمواقعا یه طلای یک گرمی اینقدر ارزش داره که اونم به اسم مامانت باشه؟این اولین کادویی بود ک ...

ببین منم بودم ناراحت میشدم....اگه به اسم خودش میخرید ناراحت نمیشدم....ولی بیا فکر کنیم یه درصد راست گفته و طلا فروش مادر شوهرتو میشناخته و بی قصد و قرض به اسم ایشون نوشته.....یا فکر کرده برای مادرش داره میخره به اسم ایشون زده