پسرم ۶سالشه چون قبلا ک خواهرم مجرد بود پسرم همش پیش اون بود وخیلی بهش محبت میکرد و دوستش داشت پسرمم خیلی بهش وابسته شده الان یکساله ک عروسی کرده رفته تهران پسرم خیلی پرخاشگر و افسرده شد،الانم وقتی میاد سر بزنه بعد اینکه میره پسرم بغض میکنه میره تو خودش،خواهرم ی ساعت پیش رفته اینم ساکت آروم بغض کرده.از ی طرف دوس دارم خواهرم بیاد از ی طرفم خیر چون وقتی میاد پسرم بعد رفتنش حالش گرفته میشه بهم میریزه
تا همیشه همینطور میمونه من خودمم به دخترخالم وابسته بودم
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وقتی رفت عروسی کرد نتونست بیادو محبتش کم شد خیلی غصه خوردم من تک فرزندم پیشنهاد میکنم خواهر برادر براش بیاری
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن