zahsa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 277 عنوان بچه ها شوهرم امروز برام یه تیکه کوچیک طلا هدیه گرفت ولی… 282 بازدید | 31 پست فاکتورش به اسمش مامانش زدهبهش گفتم چراگفت اون آقا منو به اسم مامانم میشناسهولی تو فاکتورش نزده آقای فلانیزده خانوم….حس خیلی بدی دارم نسبت به این قضیهبهش گفتم چرا گارد گرفت دعوا کرد گفت متاسفم برات بهم پیام ندهشما حس خوبی دارین؟ 1403/10/08 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 19162 وقتی میره یارو میپرسه به اسم چه کسی اسم و فامیلت چیهمسخره کرده خودشومگه دامن و روسری پوشیده که اینو به اسم مامانش بشناسه این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
خردادبانو عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 3729 محکم کاری کرده اگه یه روزی روزگاری خواستی جدا شی فاکتور به اسمت نباشه که بتونی ببری خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
zahsa مدیر استارتر عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 277 میدونید جای پر دردش چیهشوهرم خیلی پولدارهمن باردارمهدیه روز مادر اولین سال مامان شدمه صبح بهش گفتم واقعا خجالت نمیکشی بهم هیچی ندادی؟رفت گرفت ولی….حس میکنم خیلی بهم توهین شد با این هدیه
کلهپشمکی عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 810 دروغ گفته من با اینکه میرم طلافروشی اقواممون گاهی اوقات میگه ببخشید اسم کوچیکتون رو یادم رفته
پیش_بسوی_خوشبختی عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 140 چه عیبی داره؟منم طلاهای کل فامیلو از طلافروشی اشنای خودم میخرم همه به اسم منه ، راس میگه طلافروشا خودشون فامیل مشتری رو میزنن تو فاکتوربرا زن داداشم حتیسخت نگیر
لیلی_آبی عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 512 عزیزدلم خیلی سادهست!!! بجای غر زدن توی روش، بگو عزیزم دوست دارم عوضش کنم باهم بریم عوضش کنیم یه طرح دیگه بگیریم، بعدش برو همونجا هم طلای جدیدو بنام خودت بگیر
tuutu عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 10680 میدونید جای پر دردش چیهشوهرم خیلی پولدارهمن باردارمهدیه روز مادر اولین سال مامان شدمه صبح بهش گفتم و ... نیمه پر لیوانو ببین ک خرید بی خیال بخوای خودتو حرص بدی برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 10069 بی خیال باباحالا به هراسمی نوشته باشه اعصابتونو خردنکن !من میگم شاید پول داده مادرش رفته برات خریده علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶