2777
2789
عنوان

ازمایشگاه اصفهان

60 بازدید | 14 پست

بچه ها کدوم ازمایشگاه تو اصفهان هست ک مثلا فردا صبح بریم ازمایش بدیم جوابش تا عصر بیاد

خواهش میکنم اگه کسی بلده راهنماییم کنه لازم دارم یدونه هست اونم خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به آزمایشت داره

بعید میدونم همچین ازمایشگاهی باشه

اما ازمایشگاه دکتر شریفی توی چهارباغ بالا فلکه دروازه شیراز یکی از بهتریناست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بستگی به ازمایش داره عزیزم 

دکتر مهاجر هشت بهشت غربی  ، نیکان شمس آبادی خوبن چون تجهیزاتشون کامله و نمونه ها رو جای دیگه نمیفرستن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ازمایش ebv میخوام فقط سریع جوابشو ببینم

چی هست؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ازمایش ebv ینی جوابش رو بهم همون روز میدن؟

زنگ بزن به چندتا ازین ازمایشگاهها بپرس بهت میگن

ازمایش ebv ینی جوابش رو بهم همون روز میدن؟

شمارشون رو از نت بگیر صبح زود زنگ بزن بپرس  تلفنی هم جواب میدن 

اگه نیاز به کشت نداشته باشه ، برات آماده میکنن 

همسر منم درگیر ویروس شده بود پزشک نوشت فوری زود بهمون دادن خصوصا مهاجر 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ممنون عزیزم لطف کردین

🌷