2777
2789
عنوان

متاهلم مادرم انتظار داره هفته ای چند شب شام خونش باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 65 پست
من پدرم هر چی می خره مثلا برای مهمونی فردا قیمت شو با تاکید بهمون میگه ولی آنقدر اصرار می‌کنن که بیا ...

دقیقا مثل منی 

از اون طرف اصرار میکنن و قهرمیکنن اگه نری از اون ورم رفتاراشون آدم ناراحت میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره منم میگم وقتی خسته از شیفت میاد و ۲۴ ساعته نخوابیده شاید بخاطر من چیزی نگه اما له و لورده هست قط ...

تو فامیل ما یه زندگی بخاطر همین رفت و آمد های خسته کننده پاشید 

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

من موقعی که دختر خونه بابام بودم مادرم هر روزر دعوا درس میکرد سر بیرون رفتنم سر خوردن و خوابیدن و پو ...

آره منم بهم سخت میگرفتن الان ازدواج کردم خیلی راحت‌ترم هیچوقت دوس ندارم مجردیمو

تو فامیل ما یه زندگی بخاطر همین رفت و آمد های خسته کننده پاشید

من خودم گاهی خسته ام دلم میخواد بخوابم ریلکس کنم 

آنقدر که جو خونمون تنش زاست آدم یه ساعت نمیتونه بخوابه همش به هم میپرن

خب شوهرم طبیعتاً دلش میخواد راحت باشه بخوابه 

نه دست به سینه رو مبل بشینه 

آره منم بهم سخت میگرفتن الان ازدواج کردم خیلی راحت‌ترم هیچوقت دوس ندارم مجردیمو

می‌دونی حتی تراپیستم گفته ازشون فاصله بگیر 

اما من آنقدر حس ترحم دارم نسبت بهشون که حتی وقتی تخریبمم میکنن دلم نمیاد دور شم ازشون 

من خودم گاهی خسته ام دلم میخواد بخوابم ریلکس کنم آنقدر که جو خونمون تنش زاست آدم یه ساعت نمیتونه بخو ...

چیزی به روشون نیار خودت رفت و آمد و هی کم کن به هفته یبار شب جمعه حداقل..غذاتو شبا بپز که لنگ نمونی خب منم مثل شما تازه عروسم دوست دارم شبا با همسرم چای بخوریم فیلم ببینیم تنها راحت حرف بزنیم 

چیزی به روشون نیار خودت رفت و آمد و هی کم کن به هفته یبار شب جمعه حداقل..غذاتو شبا بپز که لنگ نمونی ...

دقیقا عملا انتظار دارن در حد نامزدی همسرم و ببینم 

خب نمیشه که 

می‌دونی حتی تراپیستم گفته ازشون فاصله بگیر اما من آنقدر حس ترحم دارم نسبت بهشون که حتی وقتی تخریبمم ...

نه تو دیگه متعهد و متاهل شدی دختر کوچولو نیستی که دنبالشون باشی اون پسری ک بهت تکیه کرده گناه داره همین دلسوزی ها کار نیده دست آدم خداروشکر خانوادت سرپا و سرحال هستند و بچه های دیگه هم دارن تو نو عروس هستی حال و هوای خونه ی خودتو بچسب انقدر گرم و شاداب کن خونتو که شوهرت خونه مامان خودشم نخاد بره

سعی کن این روزارو از دست ندی الان بهترین روزای زندگیت با شوهرت تنها باش و لذت ببر که بعدا به دلت نمونه 

برای منکه نذاشتن هر روز خونشون بودم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
سعی کن این روزارو از دست ندی الان بهترین روزای زندگیت با شوهرت تنها باش و لذت ببر که بعدا به دلت نمو ...

دقیقا چند وقت دیگه که آدم بچه دار میشه هیچوقت نمیتونه مثل الان لذت ببره