2777
2789

بچه ها من مجردمم و تا این سن دست هیچ بنی بشری بهم نخوردههه ولی یه مدته هم عفونت زیادی دارم هم خارش تو ناحیه مقعدد چند روز پیش تو سرویس بهداشتی حس کردم یه چیز برامده تو مقعدم هست که کوچیکم بود یه خیلی گریه و زاری کردم و به اصرار مامانم نشونش دادم حالا مامانم هم هول خورده بود هی میگفت نه نیستش و اینا منم کاری کردم عکس بگیره تو عکس واضح معلوم نبود ولی بازم یه چیز ریزی دیدم حالم خوب نیست این چند روزی همش توهم برداشتم اخهه بدون رابطه جنسی ممکنه بگیرمم؟ من چون وسواسی ام پامو هیچ توالت عمومی و حتی توالت خونه مردم هم نمیزارمم اخه چرا باید زیگیل بزنمم؟ میخوام دکتر هم برم هم میترسم هم امتحان دارم اصلا وقت ندارم پامو از خونه بزارم بیرون ولی این چند روزی استرس داره دیوونم میکنه دکتر معاینه میکنه منو ؟ یا فقط تست خالی میگیرن؟ هزینش زیاده یعنی؟ خدا منو بکشهههه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیگیل نیست چون داخل مقعد نمیزنه که اون بافت داخل مقعد یا هم بواسیر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

احتمال اینکه کیست مویی یا همورویید باشه خیلی بیشتره از یل

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

همورییده گلم 😅مامانم عملش کرد برش داشت البته خیلی درد داشت اون تو بیمه زیاد سختم نبود

جدی میگی خواهر؟ بخدا دارم دق میکنم اخه یکمم اون بالا ها هستش نمیخوره همورویید باشههه

عزیزم منم دقیقا مثل تو بودم تو دوران مجردی و دست هیچکسم بهم نخورده بود ولی اون زگیل نیست عزیزم نگران نباش علائم هموروئید هستش باید بری درمان بشی وگرنه روز به روز سوزش و خارش و بر آمدگی گوشت بیشتر میشه اصلا هم ربطی به زگیل نداره منم دقیقا همینجوری بود هموروئید م