2777
2789
عنوان

متاهلم مادرم انتظار داره هفته ای چند شب شام خونش باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صبر کن درآینده ای ن چندان دور اگه با کسی صحبت دخل و خرج بشه میگن ما خرجمون زیاده فلانی و شوهرش هفته ای چندبار میان و......

منم دقیقا مثل شمابود زندگیم وحرفی ک من شنیدم شاید اون روی بدی نگفته اما ب من برخورد الان هفته ای یباراونم ب اصرارمیرم 

برای روز مادر همسرم براش گل و کادو گرفت از بعد سرکارش اومد حواست بیاد بالا یه چایی بخوره و تبریک بگه ...

برای من مدام میگه بی پولید دستتون بستس ورا بعد اینهمه سال پس انداز نداری یعنی قشنگ مغز مارو میخوره چرا این ظرف و اینجا گذاشتی اینجای خونت چرا اینجوری مدام در حال ایراد گرفتن 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

من تقربیا هرشب خونه مامانمم. درکت میکنم چی میگی منم دلم میخاد یه موقعهایی از سرکار بیام خونه خودم استراحت کنم ولی مامان و بابام میگن بیا غذا بخور البته اونا از سر دلسوزی که گرسنه نمونم میگن. خدا خ خ حفظشون کنه واسم قدر میدونم این رفتاراشون رو. کلا نظرمن واسشون مهم نیس😂

ببین همین نادر اگه زندگیت خراب بشه یا بی پول بشی یا هر چی قسم نیخورم بجرات یکی دوبار بیشتر سراغتو نم ...

اونکه هر وقت حوصله نداره پسم میزنه و میگه شوهرت نیاد حوصله ندارم 

عزیزم ب عنوان یه دوست بهت میگم اول زندگیته بچسب ب زندگیت سر بزن ولی نه همیشه تا پایه زندگیت ک محکم شد بیشتر برو شوهرتم شاید بهت احترام بزاره به روت نیاره ولی خسته میشه دلش میخاد تو خونه خودش راحت دراز بکشه 

گاهی نمی‌شود که نمی‌شود.. 

برای من مدام میگه بی پولید دستتون بستس ورا بعد اینهمه سال پس انداز نداری یعنی قشنگ مغز مارو میخوره چ ...

مال منم همینه 

خونه آت شلوغه 

غذات فلان بود 

شوهرت چرا اینکار و کرد 

چرا اینو نخریدی ....

صبر کن درآینده ای ن چندان دور اگه با کسی صحبت دخل و خرج بشه میگن ما خرجمون زیاده فلانی و شوهرش هفته ...

من پدرم هر چی می خره مثلا برای مهمونی 

فردا قیمت شو با تاکید بهمون میگه 

ولی آنقدر اصرار می‌کنن که بیا و ....

منم دیگه کوتاه میام 

مال منم همینه خونه آت شلوغه غذات فلان بود شوهرت چرا اینکار و کرد چرا اینو نخریدی ....

قشنگ درکت میکنم حالا شما تازه عروسید برای من بعد 18 سال همچنان درحال ایراد گرفتن بعضی وقتا حس میکنم مادرشوهر تا مامان خودم 😂😂😂

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
اونکه هر وقت حوصله نداره پسم میزنه و میگه شوهرت نیاد حوصله ندارم

من موقعی که دختر خونه بابام بودم مادرم هر روزر دعوا درس میکرد سر بیرون رفتنم سر خوردن و خوابیدن و پول خرج کردنم سر همه چیییییی،الان که شوهر کردم دمی ب دقه زنگ میزنه اشک میریزه گفتم د تموم شد  ،،چ فایده وقتی هستیم یکی قدر نمیدونه 

عزیزم ب عنوان یه دوست بهت میگم اول زندگیته بچسب ب زندگیت سر بزن ولی نه همیشه تا پایه زندگیت ک محکم ش ...

اره منم میگم وقتی خسته از شیفت میاد و ۲۴ ساعته نخوابیده شاید بخاطر من چیزی نگه اما له و لورده هست قطعا