2777
2789
عنوان

روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 64 پست
عزیزم خدا رحمتش کنهچند سالش بودچرا خودشو پرت کرد پایین؟

خیلی ممنونم ازشما خدارفتگان عزیزشمارو بیامرزه.بچه های این دوره زمونن الکی الکی ی خونواده رو بیچاره میکنن.ابجی من از درسو مدرسه خسته شده بوده مث اینکه😔یکی ازدوستاش بهم‌گفت..حالامن موندم ویع پتو ک بوشومیده یه زمین سرد ویع ذهن وروان خراب ک فقط میخندم کاش بتونم گریه کنم خودموخالی کنم

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزززیزم،بیا بغلم😭😭😭😭

😔😔😔خیلبیییییییی ممنونم ازهمدردیت انشالله هیچوقت غصه نخوری

شیپوی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگ ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی

الهییی خدا به دل شما و مادرتون صبر بده علت فوتش چی بود؟

خیلی ممنون وسپاسگذارم.از۵طبقه افتاد پایین😔😔😔

خیلی ممنونم ازشما خدارفتگان عزیزشمارو بیامرزه.بچه های این دوره زمونن الکی الکی ی خونواده رو بیچاره م ...

اشکام همینطور داره میریزه با همین چشمای خیس و قلبی که هزار تکه س برای آرامش روح مبینای عزیز دعا میکنم 

ازخدامیخوام به قلبت آرامش بده 

خیلی ممنونم ازشما خدارفتگان عزیزشمارو بیامرزه.بچه های این دوره زمونن الکی الکی ی خونواده رو بیچاره م ...

قربونت برم..منو با حرفات بعضی کردی..منم مادرم هشت ساله از دست دادم داغش بیشتر شد ک کمتر نشد..

نسل الان دیگه مهار نشدنی هستند متاسفانه

اشکام همینطور داره میریزه با همین چشمای خیس و قلبی که هزار تکه س برای آرامش روح مبینای عزیز دعا میکن ...

انشالله چشای قشنگت سرذوق زیاداشکی شه بحق الله.قلب مهربونت سالموسلامت خواهرعزیزم خدا عزیزای بزرگوارتوحفظ کنه 😔😔😔

قربونت برم..منو با حرفات بعضی کردی..منم مادرم هشت ساله از دست دادم داغش بیشتر شد ک کمتر نشد..نسل الا ...

خدا فرشته ی قشنگتو درپناه خودش توبهشت حفظ کنه .کاش میشد یبار دیگه بغلشون کنیم وبعددوباره برگردن یه بغل سفتوجدانشدنی.سرشوبگیری روسینت بوشو تانفست اجازه میده بکشی تو ریه ت صداش بزنی واونم جوابتوبده

به کوچیکترین چیز مسخره ای درحد مرگ خندم میگیره اصنم قابل کنترل نیس فقط کافیه کسی صدام بزنه😔

این موضوع ب خاطر فشار عصبی هست که بهت وارد شده اسم علمیشم یادم رفت 

تسلیت میگم 💔

عزیزم🥺🖤تسلیت میگم خدا بهت صبر بده فقط...

خیلی خیلی ممنونم😔😔کاش برم پیشش جوجم ازتنهایی میترسه دلمم بشدت براش تنگه بشدددددت

این موضوع ب خاطر فشار عصبی هست که بهت وارد شده اسم علمیشم یادم رفت تسلیت میگم 💔

واقعا.؟؟برم روانپزشک.؟؟

بسیاررررممنون وسپاسگذارم