2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره به خیلی چیزا من همسرم بین دوستاش اولین کسی بود که متاهل شد خیلی میرفت پیش دوستاش بعد یکی یکی ازدواج کردن درگیر زندگی و کار شدن الان یه زرو سالی 1 بار ببینن همو .

بستگی داره به خیلی چیزا من همسرم بین دوستاش اولین کسی بود که متاهل شد خیلی میرفت پیش دوستاش بعد یکی ...

همسرتون رفیق باز نبوده چون آدمای رفیق باز با یکی دونفر دوست نیستن با هر کسی بشه دوست میشن و جونشونو میدن براش

همسر منم کم و بیش رفیق بازه سرش دعواها هم  داشتیم کم کم خودش میبینه رفیقا واس روزای خوشش هستن و وقتی پول در میارن و پیشرفت میکنن یادشون میرن دوستی دارن کم کم به حرف من میرسه

ولی خب در نهایت دوستشون زیاده دیگه اینور میره اون زنگ میزنه اینور میره اون یکی

همسر منم کم و بیش رفیق بازه سرش دعواها هم داشتیم کم کم خودش میبینه رفیقا واس روزای خوشش هستن و وقتی ...

نه بابا صدبار رفیق خنجر از پشت بزنه بازم این مدل آدما جونشونو میدن برا رفیق

چطوری؟

خیلی گفتم رفیق بازی رو بزار کنار بسه قبول نکرد، اخرش منم چند تا رفیق پیدا کردم برای خودم، اونم بشدت حساسه من با کسی صمیمی بشم، بعد گفت بیا تو هم رفیقاتو بزار کنار منم، قبول کردم، الان دیگه رفیق بازی نمیکنه ولی خب میگم دیگه پیرم کرد 

بستگی داره 

همسر من تو فامیلش معروف بود ب رفیق بازی 

مجردی ش هر شب بیرون بود ب طوری ک تو نامزدی جاری م هشدار داد بهم . 

کم کم گذاشت کنار و الان شاید ماهی دو ماهی یک بار بره اونم زود برمیگرده در حد دو ساعت 

علتش هم فکر میکنم این بود ک سطح خواهر برادرای من خیلی بالا بود و تصمیم گرفت ی تکونی ب خودش بده زندگی رو بکشیم بالا 

الان برادر کوچکترش گاهی میره با رفیقاش میگه نرو بچسب ب پیشرفت خودت فردا عقب نمونی از زندگی

مینیمال