یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابااینو همینجوری گرفتمقبلا سایز سینه م ۶۰ بود الان یه کم بهتر شده ولی بازم اعتماد بنفس ندارم
خیلی هم خوبه، اتفاقا برای انتخاب و پوشیدن لباس محدودیت و مشکل نداری. من ۸۵ ، سینه و سرشانه درشته و برای لباس دردسر دارم. وقتی پسرمو از شیر گرفتم دوست داشتم برم عمل کنم ولی چون مادرم تو سینه اش غده خوش خیم داشت، ترسیدم مشکلی پیش بیاد. سینه ما ارثی بزرگه. از مادربزرگ به ما همین ارث رسیده. مادر و خاله ها و دخترخاله ها و.... به نظر من سینه سایز شما خیلی خوبه و محدودیت لباس و ... نداری
حذف کردم عکسووالا هیچیفقط کسایی که سایزشون کمه درک میکنن چی نمیگماصلا اعتماد بنفس ندارمشوهرم هرازگاه ...
عزیزم من مجردم و شاید سایز مثلا ۷۰ اونم کاپ کوچیک کمر پهنتر
😀🤔 اینایی ک داخل اینستا میبینی پروتز و فی..لتر و .. هست عزیزم
بنظرم سینه کوچیک خیلی هم شیک و قشنگه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄