2777
2789
عنوان

ای قدرت پول

145 بازدید | 26 پست

کاش ما هم پولدار بودیم تا من بجای چندسال پشت کنکور موندن و از دست دادن بخش زیادی از سلامتیم میتونستم برم روسیه و ایتالیا مثل این دخترایی که میرن و اونجا رشته مورد علاقهشون رو میخونن.. خوشحالم که میتونن خودشون رو نجات بدن ولی وقتی فاز استقلال و خودساختگی میگیرن خندم میگیره اخه من میدونم که باباش پول داده بره خارج رشته مورد علاقه ش رو بخونه بعد جلوی ما قپی میاد که نه من خودم مستقل و گودرتمندم و از همه شما بدبختایی ک ایران موندین بهترم :)

ای لعنت به بی پولی که هرکی از هرجا میرسه واسه ما شاخ میشه 

.

یه سوال تو خارج‌مگه برای رشته پزشکی کنکور ندارن ؟ چجوری قبول میشن اونجا و زبانشون یعنی اینقدر فوله ک میرن؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پولشو دارم 

ولی ن زبانشو بلدم ن کسی دارم همراهم بیاد 

ن پدری ک پشتم باشه):💔

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

چرا فکر میکنید چون با پول ددی رفته پس حتما زندگی اسونی داره؟

اونم سختی میکشه درسته به اندازه ما نه ولی چون اکثرا لوس و مامانی هستن خیلی رو پای خودشون وایاسدن براشون سخت تره

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
یه سوال تو خارج‌مگه برای رشته پزشکی کنکور ندارن ؟ چجوری قبول میشن اونجا و زبانشون یعنی اینقدر فوله ک ...

زبان رو میشه تو یک پروسه شیش الی یک ساله جمع کرد 

و اینکه کنکور اونا کجا کنکور وحشیانه ایران کجا

.

ای بابا(:

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

خانواده همسرم خیلی پولدارن ولی خیلیاشون عرضه ندارن از ایران برن میترسن ترسوانواقعا کسی ک حتی با پول ...

ببین صرفا چون تو ایران موندن نمیشه این برچسب رو زد 

آدم باید هرجای دنیا باشه تو رفاه باشه ، خیلی پولدارا تو ایران براشون بهشته همه چی دارن از خونه و ماشین عالی و خوب و خرید و خرج و همه چی خب چه فرقی داره تو ایران باشه یا خارج 

مردم خارج میرن که رفاه زندگیمون بهتر باشه 

اره اینم هست خدایی بهشته واسشون

خب بگو همینو 😂 طرف بهترین خونه و بهررررین وسایل خونه داره و ماشین عالی داره مدام در حال خرید کردن انواع اقسام لباس ها و چیزا و هرچیییییی دلش بخواد میخره مدام این کلاس پیانو و اون کلاس و باشگاه و تفریح و عشق و مسافرت .....

خب بگو همینو 😂 طرف بهترین خونه و بهررررین وسایل خونه داره و ماشین عالی داره مدام در حال خرید کردن ا ...

اره بخدا هرکدومشون ماهی ۴جفت کتونی اورجینال میگیرن واقعا ماهی ۴تا نگیرن افسرده میشن

من مغزم فقیر مونده نمیتونم هضم کنم🤣

تورو سننه؟